Vineri, 19 aprilie 2024 - 12:23:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Concursul “Winmarkt Music Fever Contest” şi-a desemnat câştigătorii


3 octombrie 2013

Şase concurenţi s-au duelat pentru a obţine MARELE PREMIU precum şi posibilitatea de a înregistra piesele lor în cadrul unui studio profesional de muzică. ANDY, LAURA BUCATARU, STRAVE ŞI ALECU, RADU IORDACHE, CONSTANTIN CALIN şi trupa ASCD au fost cele şase voci care au rămas în finală şi care au încercat să convingă juriul că vocea lor este cea care contează şi merită să fie auzită. Şi au reuşit...
Prestaţiile lor deosebite au pus în dificultate juriul în desemnarea câştigătorilor. Cele mai mici detalii au fost atent analizate, acestea fiind cele care au făcut diferenţa.
În cele din urmă, STRAVE ŞI ALECU au fost desemnaţi câştigătorii MARELUI PREMIU în valoare de 1.000 lei, având CELE MAI BUNE VOCI din concurs. Cu ei ne vom mai întâlni şi la următoarele evenimente organizate în Winmarkt, câştigând şi acest drept, pe lângă premiul în bani.
Cel de-al doilea premiu – CEA MAI PROMIŢĂTOARE VOCE - a fost acordat trupei ASDC, iar cel de-al treilea - lui ANDY, având CEA MAI APRECIATĂ VOCE DE CĂTRE PUBLIC.
Şi de această dată am asistat la o surpriză din partea juriului, acesta hotărând acordarea unui PREMIU DE POPULARITATE lui Constantin Calin. Acesta a primit şansa de a înregistra propriul său album în studioul de muzică MKS7 PRODUCTION.
Spectacolul a fost întregit de prestaţia dansatorilor trupei NEW STYLE CREW, cei care au demonstrat că între sport, muzica şi dans este o armonie pe care ei o stăpânesc foarte bine. LEITO ŞI BILA precum şi alţi concurenţi ai recentului nostru concurs “Winmarkt Dance Contest” s-au alăturat acestora, realizând un adevărat show.
Concursul s-a încheiat cu demonstraţia de muzică “live”, de calitate, oferită de invitatul de onoare ANDREEA CREPCIA, finalistă de la Megastar, împreună cu trupa ZUM.
Concursul a debutat pe data de 23 august. S-au înscris în această competiţie peste 20 de concurenţi care au trecut prin 3 faze preliminarii şi o semifinală extrem de disputata. Cei 6 concurenţi rămaşi în finala au făcut din concursul Winmarkt Music Fever Contest un veritabil show.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro