Vineri, 19 aprilie 2024 - 1:00:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nu mai sunt locuri pentru Revelion !


17 octombrie 2013

Deşi suntem abia în octombrie, hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac, la ridicarea căruia se vor folosi 200 tone de gheaţă, este deja complet rezervat pentru noaptea de Revelion din acest an.

 Peisajul de poveste din inima munţilor Făgăraş, dar şi conceptul inedit atrag an de an sute de turişti la hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac. Deşi lucrările efective vor începe, cel mai probabil, la începutul lunii decembrie, hotelul de gheaţă este deja rezervat pentru Revelion. ”Pentru noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie hotelul este rezervat de o agenţie de turism din Anglia cu care s-a mai coloaborat şi în anii trecuţi. Deci, un grup de turişti englezi vor serba aici Revelionul”, spune Vasilica Popa, reprezentant al firmei care se ocupă de proiectul Ice Hotel.

 Potrivit presei locale, hotelul de gheaţă din acest an va avea, la fel ca în fiecare an, o temă nouă, care cel mai probabil în 2013 va fi ”Baroc”. Hotelul va avea 13 camere duble şi 3 iglu-uri, iar inaugurarea este prevăzută pentru 25 decembrie. O cameră dublă la Ice Hotel 2013 va costa 400 de lei iar pentru un iglu de gheaţă doritorii vor plăti 600 de lei. Cina festivă la Ice Restaurant, servită din farfurii şi pahare de gheaţă, va costa 250 de lei.

 Pe lângă noaptea de Revelion sunt deja făcute rezervări şi pentru lunile ianuarie şi februarie, de către grupuri de turişti români. Tot în această iarnă, dar după anul nou, la Bâlea Lac va fi ridicată şi o nouă biserică de gheaţă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro