Vineri, 29 martie 2024 - 7:25:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Aproape goală pe covorul roşu!


11 noiembrie 2013

Moda rochiilor transparente pe sub care nu se poartă lenjerie intimă începe să-şi facă tot mai mult loc pe covorul roşu. Unul dintre cele mai frumoase modele din Marea Britanie a avut o astfel de apariţie, la un eveniment cu fast.

Unul dintre cele mai apreciate şi frumoase manechine din Marea Britanie, Abbey Clancy, nu s-a sfiit să îmbrăţişeze moda rochiilor transparente, purtate fără lenjerie intimă. Invitată la o gală simandicoasă, Abbey a făcut cu adevărat senzaţie când şi-afăcut apariţia pe covorul roşu îmbrăcată într-o ţinută cu vedere la ... părţile laterale.

Aşadar, dacă porţiunile din faţă şi din spate acopereau esenţialul, nu se poate spune acelaşi lucru despre laturile ţinutei, care erau confecţionate dintr-un material transparent, ca de dres nude şi care îi lăsau la vedere ceea ce nu ar fi trebuit: o parte din coapsă, sânii şi fundul.

Abigail Marie "Abbey" Crouch este un model britanic de lenjerie intimă şi prezentatoare de modă. Este căsătorită cu fotbalistul Peter Crouch, cu care s-a căsătorit în 2011, imediat după ce fiica lor, Sophie, s-a născut. Abbey şi Peter sunt împreună din 2006 şi s-au logodit în 2009.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro