Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:37:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nunta perfectă la Târgul de Nunţi de la Ploieşti Shopping City


22 noiembrie 2013

Ploieşti Shopping City organizează în perioada 22 – 24 noiembrie cea de-a doua ediţie a Târgului de Nunţi, eveniment care prezintă cele mai noi trenduri în materie de rochii de mireasă, dar şi multe alte ingrediente necesare unei nunţi perfecte precum decoraţiuni inedite, săli de evenimente, fotografi profesionişti, servicii video, agenţii full-service organizatoare de nunţi şi propuneri pentru luna de miere.
Pe parcursul celor trei zile, peste 15 expozanţi propun viitorilor miri promoţii, oferte speciale şi concursuri pentru o organizare perfectă a nunţii mult visate. Specialiştii oferă consiliere după ultimele tendinţe în ceea ce priveşte ţinuta mirilor, decorul nunţii, invitaţiile, muzica sau pachetele foto-video.

Rochie de mireasă unicat şi prezentare de modă

Vizitatoarele celei de-a doua ediţii a Târgului de Nunţi pot alege din zeci de modele de rochia de mireasă mult dorita. Atracţia evenimentului este însă o piesă unicat, creată de designerul Laura Bunea special pentru acest târg. În plus, cei ce vin în weekend la Ploieşti Shopping City vor avea parte şi de o prezentare de modă cu rochii de mireasă organizată de Astyle împreună cu Make-up artistul Larisa-Adela Cîmpeanu şi fotograful Cristi Cîmpeanu, sâmbătă de la orele 17:00.

Fântână de ciocolată şi candy bar

Din cadrul Târgului de Nunţi nu vor lipsi nici „Mesele Talentate”, ce au un design special asortat temei nunţii alese şi sunt mobile, putând să se plimbe printre invitaţi cu diferite preparate culinare sau băuturi. Dulciuri dintre cele mai diverse, printre care şi o fântână de ciocolată sau candy bar-uri, vor face de asemenea parte din oferta expozanţilor.

Viitorii miri vor avea parte şi de o tombolă, printre premii numărându-se şi o şedinţă foto profesională Engagement realizată de fotograful Cristi Cîmpeanu, cu make-up inclus semnat de Larisa-Adela Cîmpeanu.
Târgul de Nunţi poate fi vizitat zilnic începând de vineri, 22 noiembrie şi până duminică, 24 noiembrie, în cadrul Ploieşti Shopping City între orele 10:00 – 22:00.
Ploieşti Shopping City este primul şi cel mai mare centru comercial din judeţul Prahova, având o suprafaţă închiriabilă de 55,000 m2 şi aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduieşte cel mai mare cinematograf din afara Bucureşti-ului, dar şi peste o sută de magazine, mix-ul de chiriaşi incluzând branduri internaţionale precum H&M, Zara, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Reserved, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher şi multe altele.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro