Joi, 28 martie 2024 - 9:33:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Finala Eurovision 2014 Paula Seling şi Ovi vor reprezenta România la Copenhaga


2 martie 2014

După o finală plină de emoţii şi momente spectaculoase, a fost decis reprezentantul României la Eurovision Song Contest. Paula Seling şi Ovi vor merge în competiţia de la Copenhaga, unde vor reprezenta România pentru a doua oară la Eurovision Song Contest, cu melodia „Miracle“.

Paula Seling şi Ovi, Ştefan Stan feat. Teddy K, Naomi, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Crăciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA şi The Zuralia Orchestra sunt cei 12 artişti finalişti care au luptat în finala Selecţiei Naţionale pentru Eurovision 2014. 

Paula Seling şi Ovi, care au avut în trecut una dintre cele mai bune performanţe ale României la această competiţie (locul 3, în 2010), vor reprezenta din nou ţara noastră în competiţia cântecului european. Concursul din acest an va avea loc la Copenhaga (Danemarca), ţară care a câştigat competiţia anul trecut.

Juriul Selecţiei Naţionale Eurovision 2014 a fost compus din Alexandra Cepraga, Nico (fostă comcurentă la Eurovision), Bobby Stoica (ex Voltaj), Nancy Brandes  (ex Roşu şi Negru), Mădălin Voicu (preşedintele juriului).

Pentru că ediţia din acest an marchează 46 de ani de când s-a oferit primul Cerb de Aur, printre cei care au păşit pe covorul roşu al Teatrului Sică Alexandrescu din Braşov, locul în care s-a desfăşurat competiţia, s-au numărat şi personalităţi notabile din lumea artistică, precum Stela Popescu, Corina Chiriac şi Florin Iaru. Spectacolul a început cu imagini de la prima gală a Cerbului de Aur şi cu muzica semnată de orchestra condusă de Sile Dinicu.

Paula Seling şi Ovi Jacobsen, artiştii premiaţi în finala internaţională Eurovision 2010 cu locul al treilea pentru hitul „Playing With Fire“ au deschis show-ul din 1 martie, cu piesa „Miracle“ şi un joc impresionant de lumini.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro