Sâmbătă, 16 decembrie 2017 - 1:32:09
EUR
EURO = 4.6346 RON
Moneda euro a crescut
USD
USD = 3.9285 RON
Dolarul american a scazut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

JobShop - Evenimentul naţional de carieră în perioada 30 Martie- 3 Aprilie 2014


4 martie 2014

Asociaţiile Board of European Students of Technology Braşov, Cluj-Napoca şi Iaşi au onoarea de a vă prezenta evenimentul de carieră, JobShop®.

În fiecare primavară, studenţi şi organizatori deopotrivă se pregătesc să ia parte la unul dintre cele mai mari evenimente de carieră desfăşurate la nivel naţional.

Acesta din urmă este un moment oportun ca reprezentanţii companiilor să se întâlnească faţă în faţă cu viitorii absolvenţi din patru mari centre universitare din România. Din această interacţiune toate cele trei părţi au de câştigat - companiile, universitatea şi studenţii, întrucât are loc un schimb de informaţii la diferite nivele. Reprezentanţii companiilor descoperă abilităţile şi atitudinea studentului faţă de piaţa muncii, universitatea află de ce anume este nevoie pe acestă piaţă şi astfel îşi poate adapta metodele didactice, iar studenţii află ce este piaţa muncii şi ce trebuie ce trebuie să facă pentru a face parte din ea. Noi considerăm această interacţiune benefică pentru a identifica abilităţile de care forţa de lucru dispune şi pentru a participa activ şi continuu la îmbunătăţirea calităţii acesteia.

În România, Grupurile Locale BEST organizatoare de JobShop® sunt prezente în marile centre universitare din: Braşov, Cluj-Napoca şi Iaşi.

Grupul Local BEST Cluj-Napoca, creat în 1995, este format din voluntari din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. JobShop® este cel mai mare eveniment naţional de carieră pentru studenţi şi absolvenţi, ajuns anul acesta la cea de-a 20-a ediţie în Cluj-Napoca. Evenimentul se adresează studenţilor şi absolvenţilor universităţilor tehnice din 3 centre universitare din România: Braşov, Cluj-Napoca şi Iaşi.

JobShop® are ca scop realizarea unei legături între mediul universitar şi companii, prin interacţiunea directă dintre studenţi sau absolvenţi şi reprezentanţii companiilor, în vederea formării, dezvoltării şi pregătirii acestora pentru o viitoare carieră. Acest lucru se realizează prin informarea corectă şi rapidă a studenţilor cu privire la marile companii existente pe piaţa locală şi naţională.

Astfel, JobShop® răspunde nevoilor lor actuale: orientarea profesională, dezvoltarea de competenţe cheie pentru primul pas în carieră, învăţarea de la oameni de succes, dialogul direct cu angajatorii precum şi o pregătire tehnică adaptată la cerinţele şi realitatea mediului economic de astăzi.

Noutaţi JobShop® 2014

Prezentari burse masterat/doctorat
JobShop® este un eveniment de carieră prin care se pune accent pe partea de dezvoltare personală, nu doar profesională, prin urmare vom avea un punct de informare pentru studenţi unde aceştia pot afla despre mai multe posibilităţi de a-şi continua studiile.

Verificare nivel aptitudini lingvistice
Multe companii sunt multinaţionale, şi de aceea limbile străine sunt o necesitate când vine vorba de un loc de muncă. Cu ajutorul partenerilor educaţionali oferim studenţilor posibilitatea de a-şi face pe loc teste de limba, pentru a vedea nivelul la care se află.

Teste de aptitudini/personalitate
Studenţii participanţi la standurile JobShop® vor avea posibilitatea de a-şi testa aptitudinile şi a face teste de personalitate care îi vor ajuta pe aceştia în a îşi construi viitorul care li se potriveşte.

Website-ul evenimentului: www.jobshop.ro/cluj


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(454 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Consultatii medicale de calitate

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Ati fost victima unui accident de circulatie? Noi va ajutam sa obtineti banii cuveniti din asigurarea RCA

loading...
Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
Horoscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec Inspiratia si creativitatea va pot fi foarte folositoare la locul de munca sau in afaceri. Eastrolog.ro va recomanda sa profitati de acest context favorabil pentru a rezolva chestiuni dificile intr-un mod original!Sfaturile unei persoane mai in varsta din familie v-ar putea ajuta sa evitati greseli costisitoare.Ar fi bine sa nu ii faceti reprosuri partenerului de viata si sa aveti mai multa rabdare cu membrii mai tineri ai familiei taur Contextul astral al zilei este favorabil realizarilor importante pe plan social si din punct de vedere material. Va recomandam sa profitati de ocaziile care apar azi, pentru ca aveti sanse sa obtineti castiguri frumoase. Este o zi buna pentru a va ocupa de rezolvarea problemelor casnice pe care le-ati amanat in ultima vreme.In relatiile cu famila ar fi bine sa dati dovada de rabdare si diplomatie
GEMENI RAC
gemeni S-ar putea sa intampinati dificultati la locul de munca sau in afaceri, din cauza unei probleme financiare care va impiedica sa va puneti planurile in aplicare. Va recomandam sa va pastrati calmul, fiindca altfel riscati sa aveti probleme de sanatate din cauza stresului. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei persoane apropiate care incearca sa va redea buna dispozitie. rac Este posibil sa simtiti nevoia sa spargeti monotonia si sa faceti ceva iesit din comun. Puteti incerca un gen nou de distractie, cu conditia sa nu implice riscuri serioase.Este o zi buna pentru a face diverse schimbari in locuinta sau pentru a calatori.Va sfatuim sa nu cheltuiti sume mari fara sa va consultati cu partenerul de viata, pentru ca altfel riscati sa se ajunga la cearta.
LEU FECIOARĂ
leu Aveti ocazia sa faceti o schimbare importanta in plan profesional sau in afaceri. S-ar putea sa fiti avansat la locul de munca sau sa va pregatiti sa incepeti o afacere noua.Partenerul de viata ar putea fi nemultumit din cauza ca schimbarile din activitatea profesionala risca sa va lase mai putin timp pentru viata de familie.Va sfatuim sa nu luati hotarari in graba, ca sa nu regretati mai tarziu. fecioara In prima parte a zilei este posibil sa primiti o veste neplacuta de la o persoana apropiata si sa fiti nevoit sa va schimbati programul. S-ar putea chiar sa plecati intr-o calatorie. Va puteti baza pe intelegerea si sprijinul partenerului de viata, care va ajuta sa treceti mai usor peste dificultatile zilei.Va sfatuim sa va odihniti mai mult.
BALANŢĂ SCORPION
balanta In prima parte a zilei este posibil sa fiti indispus si sa nu aveti chef sa va ocupati de chestiuni profesionale sau de afaceri. Sunt contraindicate si intalnirile cu prietenii.Va sfatuim sa nu va ocupati de mai multe treburi in acelasi timp.Se pare ca aveti tendinta sa promiteti mai mult decat puteti face si riscati sa ajungeti in situatia de a nu va respecta promisiunile. Incercati sa fiti cat mai realist scorpion Este posibil sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate si sa fiti nevoit sa faceti cheltuieli neplanificate.Aveti sanse sa gasiti o solutie ingenioasa pentru o problema pe care ati tot amanat-o.Este o zi buna pentru a finaliza diverse activitati casnice incepute in ultima vreme
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator In prima parte a zilei este posibil sa faceti o calatorie care va prilejuieste cateva realizari neasteptate in plan social si din punct de vedere financiar.Sunt sanse sa vi se propuna un loc de munca sau o afacere care v-ar putea aduce venituri frumoase. Pentru a lua o decizie, puteti sa va bazati pe intuitie dar va sfatuim sa nu va grabiti. Puteti petrece o seara relaxanta impreuna cu cei dragi capricorn Este posibil sa aiba loc un eveniment neasteptat la locul de munca sau in afaceri. Ar putea fi vorba despre un conflict intre colegi sau parteneri, pornind de la o nemultumire mai veche a unuia dintre ei.Daca dovediti ca sunteti impartial, sunt sanse sa contribuiti la dezamorsarea conflictului.Puteti rezolva destul de usor o problema care v-a dat bataie de cap in ultima vreme, daca incercati sa o abordati altfel decat pana acum
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator S-ar putea sa fiti tentat sa faceti cheltuieli neplanificate, cu care partenerul de viata nu este de acord. Daca va pastrati calmul si evitati o cearta, puteti gasi impreuna o solutie de compromis. In a doua parte a zilei este posibil sa primti un telefon sau un mesaj in urma caruia decideti sa va schimbati programul pentru ziua urmatoare. Ar putea fi vorba despre o calatorie in interes profesional sau de afaceri, care nu suporta amanare.Eastrolog.ro va recomanda sa fiti prudent si sa nu va asumati riscuri inutile. pesti In prima parte a zilei este posibil sa aflati ca urmeaza sa primiti o suma de bani sau alt beneficiu material la care nu v-ati asteptat. Ar putea fi vorba despre un premiu, o prima, o mostenire etc.Daca intampinati dificultati de comunicare cu colegii sau cu prietenii, va sfatuim sa nu insistati si sa amanati rezolvarea chestiunilor importante.Dupa-amiaza se intrevede un drum scurt impreuna cu o persoana apropiata.
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 decembrie 2017
Autentificare
stiriactuale.ro