Joi, 25 aprilie 2024 - 4:40:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Circul Acquatico Bellucci s-a întors în Ploieşti


12 martie 2014

Cel mai cunoscut circ din România a revenit în această săptămână la Ploieşti, cu un spectacol nou.

Dacă anul trecut ploieştenii s-au delectat cu „Piraţii în căutarea fericirii”, de această dată micuţii, şi nu numai, pot urmări „Ciao Italia”, o poveste feerică cu personaje stanii
Ca întotdeauna, artiştii de la Acquatico au pregătit un altfel de spectacol de circ, un concept nou, dar foarte bine gustat de publicul din România.

Spectacolul se desfăşoară într-o piaţă, iar personajele  dau viaţă diferitelor tablouri din Ciao Italia. Circul se întoarce în oraş, cu o paradă de animale şi artişti, şi oferă bucurie locuitorilor şi publicului.

Ideea showului îi aparţine lui Sandy Medini, iar spectacolul, produs de Familia Bellucci Medini, este scris si regizat de Riccardo Massidda. Costumele sunt create de Alessandra şi Maria Teresa Benaduce, scenografia de Giovanni Sanniola,  adaptări muzicale de Roberto Mascia şi design grafic de Giancarlo Bomba.

Pe artiştii  de la Acquatico Bellucci îi cunoaşteţi din emisiunea „Serviţi vă rog!“, difuzată de ProTV, ei fiind cei care au pus la muncă multe vedetele autohtone, sub îndrumarea lui Nea Marin.  În plus, artiştii au făcut senzaţie şi la emisiunea „Românii au talent”, difuzată tot de ProTV.

Cei trei fraţi Medini, Sonny, Sandy şi Jennifer, sunt absolvenţi ai Academiei de Circ de la Cesena, Italia.

Circul Acquatico Bellucci a câştigat Trofeul “Leul de aur” la Festivalul internaţional de artă a circului din Bucureşti, ediţia a IV-a, 2012, precum şi premii la categoriile Regie, Costume, Scenariu şi Decor.

Circul Acquatico Bellucci este amplasat, la Ploieşti, în parcarea hypermarketului Auchan, iar spectacolele se desfăşoară zilnic, până pe 17 martie.

Reprezentaţiile au loc de la ora 18.00, iar sâmbăta şi duminica sunt două spectacole, unul de la ora 15.30 şi al doilea de la orele 18.00. În plus, cortul este încâlzit.

Vă recomandăm călduros să rupeţi câteva ore din timpul dumneavoastră pentru a merge la spectacolul Acquatico Bellucci.   Merită!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro