Vineri, 19 aprilie 2024 - 2:44:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


A fost epuizat primul tiraj al celui mai nou album Holograf, "Love Affair"


24 februarie 2012

bitman-gheorghiuPrimul tiraj al celui mai nou album al trupei Holograf, "Love Affair", de 3.000 de unităţi, a fost epuizat, au declarat reprezentanţi ai casei de discuri MediaPro Music, joi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Albumul "Love Affair" cuprinde 11 piese, printre care şi single-ul "Nu mai e timp" (cu participarea sopranei Angela Gheorghiu). Potrivit liderului trupei Holograf, Dan Bittman, albumul "Love Affair" a fost gândit de formaţie timp de patru ani. "Au fost patru ani de zile în care am depănat amintiri, în care am văzut poveşti de viaţă", a spus Bittman. "Meseria noastră este similară cu cea a sportivilor care vor să îşi depăşească propriul record", a adăugat cântăreţul.

La rândul său, Edi Petroşel a spus că melodia "Nu mai e timp" a fost ascultată de Angela Gheorghiu în urmă cu doi ani, la un concert de Dragobete. Artista şi-a dorit să interpreteze o piesă românească împreună cu o trupă românească şi astfel, în decembrie anul trecut, ea a înregistrat melodia "Nu mai e timp" alături de trupa Holograf.

Membrii trupei Holograf şi-au mai amintit că vocea puternică a Angelei Gheorghiu le-a dat "bătăi de cap" oamenilor care se ocupă de partea tehnică. Astfel, întrucât volumul vocii sopranei este neobişnuit, unul dintre microfoanele din studioul Holograf a cedat, au mai spus încântaţi membrii trupei. Ei au mai spus că mixajul pieselor de pe albumul "Love Affair" a fost realizat în Elveţia.

Alături de "Nu mai e timp", primul single de pe albumul Holograf, materialul discografic mai cuprinde titluri precum "Când pierzi pe cineva", "Dacă vrei" şi "Spune cine". Holograf îşi va promova cel mai nou album printr-un concert, organizat astăzi, de la ora 19.30, la Sala Polivalentă, care va beneficia de participarea extraordinară a sopranei Angela Gheorghiu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro