Vineri, 29 martie 2024 - 2:52:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


A slăbit 30 de kilograme cu 5 partide de sex pe zi


29 februarie 2012

MelbStatutul de mămică cu trei copii nu a făcut-o pe fosta componentă a trupei Spice Girls, Melanie B. să nu se lase pe tânjeală în ceea ce priveşte aspectul fizic. Dimpotrivă.

Cântăreaţa a mărturisit că, pe lângă o dietă alimentară şi sport, mişcarea din dormitor a ajutat-o cel mai mult să slăbească, mai ales că avea parte de 5 partide de sex pe zi. "Încap în blugii fiicei mele de 13 ani! Abdomenul meu are pătrăţele din nou. Sunt aceeaşi fată de acum 15 ani...faptul că am pierdut atâtea kilograme mă face cea mai bună mamă posibilă. Energia mea e foarte ridicată!", a spus Mel B, extrem de fericită că a revenit la silueta de dinainte să rămână însărcinată şi că putut da jos peste 30 de kilograme.

"Eu şi soţul meu avem aceeaşi vârstă, ceea ce face din el pentru mine şi cel mai bun prieten şi cred că suntem şi un pic perverşi unul cu celălalt", a recunoscut cântăreaţa.

Aspectul fizic o va ajuta să se prezinte cu mândrie în faţa admiratorilor la reunirea trupei Spice Girls, care va avea loc pe 4 iunie, la Buckingham Palace, pentru un concert special în cinstea familiei regale britanice.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro