Miercuri, 24 aprilie 2024 - 12:08:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Află de ce nu mai vrea Robert Pattinson să joace în filmul "Amurg"


19 februarie 2012

robert-pattinsonRobert Pattinson, interpretul vampirului mereu tânăr Edward Cullen în adaptările cinematografice ale romanelor din seria "Twilight", a spus la Berlin că nu este interesat de o continuare a acestui rol.

"Sunt curios să citesc ce ar putea Stephenie să scrie, însă eu cred că voi fi probabil prea bătrân. Sunt deja prea bătrân pentru acest rol", a spus starul britanic, în vârstă de 25 de ani.

Rob Friedman, preşedintele studiourilor Lionsgate, a declarat într-un interviu recent că dacă romanciera americană Stephenie Meyer va scrie un al cincilea volum din seria "Twilight", atunci studiourile Lionsgate "vor fi acolo, pentru a o sprijini" pe scriitoare în procesul de adaptare cinematografică a acestuia. La rândul ei, Stephenie Meyer a precizat faptul că "nu va refuza" o astfel de posibilitate.

Primele trei lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, şi "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade - au obţinut împreună încasări de 1,8 miliarde de dolari.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro