Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 5:32:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Alexandra Stan dă lovitura în SUA


3 ianuarie 2012

alexandraAlexandra Stan e din ce în ce mai cunoscută şi apreciată peste hotare. Una dintre melodiile ei de succes, Mr Sxobeat, a fost aleasă drept coloană sonoră pentru serialul "Are you there, Chelsea?".

Pe clipul de promovare al noului serial difuzat de canalul american de televiziune NBC, se aud ritmurile dance ale melodiei Mr Saxobeat, interpretată de românca noastră frumoasă, Alexandra Stan.

Cântăreaţa  a crescut într-un an câţi alţii în zece. Artista, care a cucerit în 2011 piaţa internaţională cu hitul „Mr. Saxobeat", a încheiat anul în forţă. Ea a lansat în decembrie cel de-al patrulea videoclip din carieră, pentru single-ul „1.000.000", un featuring cu artistul german Carlprit.

Cu toate că vedeta o duce foarte bine pe plan profesional, nu la fel stau lucrurile în ceea ce priveşte viaţa personală. Deşi e adorată de fani din lumea întreagă, Alexandra este singură, ia infirmând zvonurile care dădeau ca sigură o idilă întrea ea şi fiul fostului ministru al Mediului Nicolae Nemirschi.

"Sunt într-o perioadă a vieţii mele în care încerc să mă descopăr ca şi artist, de aceea nu am timp să mă implic într-o relaţie serioasă. Încă nu am găsit persoana potrivită", a declarat Alexandra.

Noua revelaţie a muzicii dance, mărturiseşte că fizicul nu reprezintă un factor principal pentru ca un bărbat să ajungă la inima ei: "Nu urmăresc un anumit şablon, nu am preferinţe fizice, îmi doresc să fie sincer, modest, bine crescut, inteligent şi să mă facă mereu să râd", a dezvăluit vedeta, care are numai cuvinte de laudă despre bărbaţii de la noi din ţară: "Sincer, tot în România găseşti cei mai frumoşi bărbaţi!"

Alexandra Stan se numără printre cei zece câştigători ai concursului „European Border Breakers Awards” (EBBA) – ediţia 2012, care consacră noile talente de vârf ale muzicii pop europene. Alături de artista noastră, ceilalţi câştigători au fost Elektro Guzzi (Austria), Selah Sue (Belgia), Agnes Obel (Danemarca), Ben l’Oncle Soul (Franţa), Boy (Germania), James Vincent McMorrow (Irlanda), Afrojack (Olanda), Swedish House Mafia (Suedia), Anna Calvi (Marea Britanie).


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro