Joi, 18 aprilie 2024 - 9:14:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Andreea Bălan, promovată prin fax


1 iulie 2012

Andreea_BalanPloieşteanca Andreea Bălan e o prezenţă constantă la televizor şi pare să aibă tot mai mult succes, mai ales după participarea sa la emisiunea „Dansez pentru tine!” de la ProTv. Zilele trecute însă, impresarii artistei au cam dat cu bâta-n baltă, lăsând să se vadă că nu mai pot să-i găsescă de lucru, aşa că au trimsi faxuri cu oferte mai multor instituţii publice, între care şi judecătoriile.

Conform prezentării artistei, trimise pe fax către judecătorii şi alte instituţii publice, „Andreea Bălan este artista cu cele mai complexe şi spectaculoase show-uri din România. Împreună cu echipa sa numeroasă face adevărate spectacole de revistă cu muzică, dans şi costume". În continuarea descrierii, impresarii dezvăluie şi tariful perceput pentru fiecare timp de spectacol pus în scenă de Andreea Bălan.

Concret, sumele pe care artista le cere variază, în funcţie de complexitate şi numărul de membri ai echipei ce urcă pe scenă, de la 1.700 de euro pentru o oră şi 2.500 de euro pentru două ore. Bineînţeles, cântăreaţa e prezentată ca fiind dispusă să plece şi din Capitală pentru prestaţiile artistice, însă pe lângă remuneraţie, pretinde şi cazare - trei camere duble şi una single, plus 1.4 lei pentru fiecare kilometru parcurs până la destinaţie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro