Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:47:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Andreea Bălan spune că nu va poza niciodată goală


29 martie 2012

andreeabalangoalaDe când a renunţat la codiţele împletite şi la încălţările cu talpă foarte înaltă, Andreea Bălan a evoluat foarte mult. Vedeta are acum show-uri incitante, complexe, şi-a schimbat radical look-ul, chiar arată din ce în ce mai bine. Şi, deşi are apariţii extrem de sexy, Andreea susţine că nu va poza niciodată goală.

Deşi propunerile de a poza goală vin pe bandă rulantă, Andreea Bălan nici nu vrea să audă de aşa ceva. Ea recunoaşte că îi place să aibă apariţii sexy, însă nu vrea în ruptul capului să se dezbrace într-o revistă pentru bărbaţi


"Dansez foarte mult. Am patru-cinci concerte, în care dansez cam o oră. Nu am cum să nu arăt aşa, pentru că mă mişc foarte mult. Nu mai am nevoie de antrenor personal, acum. Am avut în 2007, dar acum nu mai este nevoie. Sunt mulţumită de cum arăt. Este important să arăţi bine pentru publicul tău. (...) Nu îmi doresc să pozez goală. Îmi place să fiu sexy pentru a-mi promova show-urile, îmi place să fac chestia asta, dintotdeauna mi-a plăcut. Însă nu o să pozez niciodată goală", a spus Andreea, la Cancan TV.


Desigur, Andreea nu a scăpat de deja inevitabila întrebare, dacă are silicoane.
"Sunt întrebată de multe ori acest lucru. Refuz să răspund la această întrebare. Este problema mea ce fac, ce nu fac. Dacă publicului îi place, atunci nu mai contează", a adăugat cântăreaţa.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro