Vineri, 29 martie 2024 - 2:06:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Andreea Raicu recunoaşte: suferă de 3 boli!


12 iulie 2012

andreea_raicuFrumoasă bruneta s-a confesat pe blogul ei personal: Andreea Raicu a recunoscut că suferă de trei boli, însă nu o deranjează deloc. Este chiar mândră de aceste tulburări!

"Astazi cautam ceva pe net despre vegetarianism cand am dat de mai multe stiri legate de o decizie luata de Organizatia Mondiala a Sanatatii care a inclus vegetarianismul si consumul de alimente crude pe lista afectiunilor psihice".

Agerpress relata că unul din argumentele care au dus la decizia de a clasifica dieta cu alimente crude ca afecţiune a fost cazul unei familii din oraşul Malaga (Spania), care se hrănea doar cu alimente netratate termic, motiv pentru care copiii acestora au ajuns în comă la spital. Micuţii au putut fi salvaţi doar datorită vecinilor care au chemat la timp salvarea. Părinţii copiilor au fost trimişi la tratament obligatoriu într-o clinică psihiatrică, fiindu-le interzis să-şi mai vadă copiii.

Cu toatea acestea, Asociaţia americană a nutriţioniştilor nu împărtăşeşte poziţia radicală a OMS în ceea ce priveşte hrana vegetariană. În condiţiile unui regim alimentar bine echilibrat, vegetarianismul poate aduce beneficii pentru sănătate şi poate asigura organismului toate elementele necesare, susţine Asociaţia.

Tot anul trecut, pe lista afecţiunilor care pot fi tratate pe cale medicală, OMS a inclus iubirea. Ştiu că sună de-a dreptul ciudat, dar aşa suna decizia.

Îmi amintesc acest  lucru din momentul în care a fost aprobat şi am comentat destul de mult atunci, dar acum am revăzut decizia şi m-a amuzat.

Aşa că îmi dau seama că sunt de-a dreptul bolnavă dacă am 3 boli (vegetarianismul, consumul de hrană crudă şi iubirea).

Dar la cum mă simt şi cum se manifestă ele, aş vrea să am numai tulburări de genul ăsta toată viaţa…", a scris Andreea Raicu pe blogul ei personal. Nu e cazul să-i urăm "însănătoşire grabnică"...


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro