Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 9:30:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Au costat 1000 de euro/ Vezi pozele din vacanţa fierbinte a unei vedete din România


29 martie 2012

sanziana-buruianaE blondă, are sâni mari, şi, în general, un corp de invidiat. Cei mai mulţi bărbaţi şi-o doresc în patul lor, însă ea e atât de îndrăgostită, încât a acceptat cererea de căsătorie, pe care iubitul ei i-a făcut-o de curând.

Este vorba despre Sânziana Buruiană, care tocmai s-a întors dintr-o vacanţă de exotică, de zece zile, pe care a petrecut-o în Punta Cana, în Republica Dominicană. Ea a mărturisit că în afară de plajă şi plimbări, a dorit să aibă amintiri de neuitat din locurile exotice prin care a trecut. Pentru aceasta, Sânzi a plătit nu mai puţin de 1.000 de euro.

sanziana-buruiana8"A fost de vis, ne-am simţit extraordinar şi am vrut să avem şi amintiri de acolo. Am făcut o şedinţă foto profesională şi mai multe filmuleţe. Pentru poze am plătit 400 de euro, dar cu tot cu filme, ne-a costat 1.000 de euro. Poate unii vor spune că am aruncat cu bani, dar chiar se merita, pentru că peisajele erau de vis", a mărturisit Sânziana.

Vacanţa a fost una de relaxare, dar a venit şi cu o surpriză. Blonda mărturisea de curând că a fost cerută de soţie chiar pe plajele din Punta Cana. "M-a cerut de nevastă în vacanţă şi mă mărit. A fost o chestie spontană, nu am stabilit încă mai multe detalii, cert este că am acceptat", spunea Sânzi în urmă cu câteva zile.

Blonda în vârstă de 26 de ani trăieşte o poveste de amor alături de un tânăr student în vârstă de 22 de ani şi s-au mutat împreună de câteva luni.

 

sanziana-buruiana3sanziana-buruiana7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sanziana-buruiana9sanziana-buruiana12


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro