Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:05:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bianca Drăguşanu -1.500 de euro pe ediţie la „Dansez pentru tine”


28 iunie 2012

biancaVedetele se duelează de 12 sezoane pentru a câştiga marele trofeu la competiţia „Dansez pentru tine", difuzată de ProTV. În toamna asta, printre vedetele care îşi vor „rupe" picioarele sau spatele se numără şi Bianca Drăguşanu. Fosta asistentă de televiziune a semnat de curând contractul cu Media Pro şi aşteaptă startul pregătirilor.

În timp ce producătorii show-ului „Dansez pentru tine" bat ţara în lung şi-n lat pentru a descoperi cele mai interesante cazuri pentru „ringul viselor", în sediul Pro TV se negociază intens cu vedetele care urmează să fie protagoniste în acest show. Una dintre aceste vedete se numeşte Bianca Drăguşanu.

Fosta asistentă a lui Dan Capatos a negociat cu oficialii Pro TV timp de două luni, aproape zi de zi, pentru a obţine o sumă cât mai mare pentru fiecare ediţie a show-ului. Negocierile au fost intense şi destul de „dure", deoarece cele două părţi nu doreau să cedeze. Bianca a obţinut o sumă destul de importantă: 1.500 euro pentru fiecare ediţie la care participă.

Aşadar, dacă va ajunge până în seara finalei, iubita petrolistului Adrian Cristea va câştiga 10.500 euro, plus mândria că partenerul ei a câştigat marele premiu de 60.000 de euro. Mai mult, Bianca nu va trebui să stea în cantonament cu ceilalţi concurenţi mai mult de două zile, astfel că fotbalistul nu va suferi prea mult de dorul roşcatei.

Partea proastă este că domnişoara Drăguşanu nu stă prea bine cu sănătatea, vedeta având un hematon la picior care îi face probleme constant, iar la finele anului trecut a necesitat o operaţie la Cluj.

Este ştiut că antrenamentele pentru ringul viselor sunt dure, multe vedete care au participat la ediţiile precedente alegându-se cu probleme de sănătate.

Ediţia a 13 a show-ului va fi una plină de vedete feminine de top. Se pare că în toamna asta vor urca în ring şi Andreea Bănică, şi Antonia, dar şi vedeta ProTv Dana Rogoz.

Surse spun că cele două cântăreţe ar fi bătut deja palma cu reprezentanţii postului de televiziune, iar „Abramburica" e încă pe „lista de aşteptare". Ea a mai participat la una dintre primele ediţii ale îndrăgitului concurs.

Vedetele prezente în ringul de la "Dansez pentru tine" au fost plătite de-a lungul anilor cu sume cuprinse între 1.000-1.500 de euro pe seară. Astfel, dacă ajung în finala show-ului, starurile autohtone reuşesc să strângă sume între 7.000 şi 10.500 de euro.

Tarifele sunt stabilite în funcţie de popularitatea vedetei respective sau de fondurile alocate de trustul Media Pro pentru ediţia respectivă. Sunt vedete care îşi negociază onorariul indiferent dacă stau o ediţie sau mai multe în emisiune. Astfel, Monica Columbeanu a primit 5.000 de euro pentru a veni în show.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro