Vineri, 29 martie 2024 - 4:55:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bianca Drăguşanu, în cârje?


13 ianuarie 2012

dragusanuBianca Drăguşanu nu mai avea cum să rămână asistenta show-ului de noapte de la Antena 1, din cauza perioadei de recuperare după operaţia de la picior, care va dura un an.


Bianca s-a mutat deja de la Bucureşti la Cluj, acolo unde logodnicul ei, fotbalistul Adi Cristea, evoluează, urmând ca în două săptămâni să plece la Viena, unde va fi operată la genunchiul drept. Mai precis, medicii de acolo îi vor extrage lichidul acumulat la genunchi, care îi creează atâtea probleme.

Este ştiut faptul că durerile datează de câţiva ani şi sunt cauzate de loviturile primite peste membrele inferioare de la un fost iubit. Ea a fost chiar în pericol să-şi piardă piciorul drept, în prezent Bianca având fixată o tijă.

Intervenţia de la Viena nu este deloc una complicată, însă va avea urmări destul de supărătoare. Astfel, Biancăi îi va fi interzis să-şi mişte piciorul afectat timp de o săptămână după operaţie, ea urmând să fie imobilizată, în acest timp, într-un scaun cu rotile. Va urma apoi un an de recuperare prin fizioterapie, perioadă în care i s-a recomandat să se deplaseze cu ajutorul unor cârje. De asemenea, Bianca nu va practica vreun sport, cu excepţia înotului. Abia spre sfârşitul acestei perioade, vedeta va avea voie să poarte pantofi cu tocuri.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro