Joi, 18 aprilie 2024 - 7:06:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Băiatul lui Mazăre pleacă la muncă, în Madagascar


7 februarie 2012

radu-raducuFiul primarului Constanţei Radu Mazăre a împlinit 18 ani şi a primit un cadou neaşteptat de la tatăl lui. Răducu Mazăre a petrecut într-un club de fiţe din Constanţa.

„Mi-am sărbătorit majoratul într-un club din Constanţa, alături de 50-60 de prieteni apropiaţi”, a mărturisit Răducu Mazăre, pentru emisiunea „Happy Hour”, de la Pro TV.  El a primit un cadou neaşteptat de la tatăl lui. Radu Mazăre îl trimite pe fiul lui să se ocupe de afacerile lui din Madagascar.

„Am primit un laptop de la tata şi un loc de muncă în Madagascar, în rest parfumuri, haine. După ce o să termin liceul o să plec acolo în Madagascar pentru câteva săptămâni, să mă ocup de un complex hotelier”, a povestit Răducu Mazăre.

Fiul primarului Constanţei a mai spus că îşi doreşte să studieze administrarea afacerilor în Anglia.

Primarul Radu Mazăre a petrecut anul trecut o vacanţă de două săptămâni în Madagascar şi s-a îndrăgostit atât de tare de acele meleaguri încât şi-a cumpărat un teren pe care va construi un complex hotelier.

„Cu 300 de metri la plajă, am luat cu un euro metrul pătrat. Mi-am trimis un băiat care a negociat cu şeful tribului, şeful tribului a zis mă duc acasă, mă consult cu spiritele şi mâine vă spun dacă închei afacerile. Am luat un hectar 800 îmi fac 20 de bungalouri, un restaurant pentru kuytişti şi surfişti întrucât bate vântul nouă luni pe an”, a povestit recent Mazăre, la România TV.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro