Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:45:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Caragiale de la Ploieşti ajunge la Bulandra


30 octombrie 2012

În cadrul Festivalului Naţional de Teatru, la sala Teatrului Bulandra din Bucureşti Teatrul Toma Caragiu Ploiesti prezintă spectacolul Năpasta de I.L.Caragiale, regia Cristi Juncu, scenografia Cosmin Ardeleanu, cu Ada Simionica, Ioan Coman, Andi Vasluianu, Nicu Mihoc, Bogdan Farcaş.

Aceasta ocazie este cu totul speciala deoarece prezenta teatrului ploiestean este urmare a selectionarii acestui spectacol la cea de a 22-a editie, aceasta prezenţă alăturându-se celorlalte nouă ediţii trecute ale Festivalului National de Teatru, cand teatrul ploieştean a fost selecţionat în această confruntare.

Seria bogata a participarilor la festivaluri nationale din aceasta toamna este continuata joi. 1 noiembrie prin participarea Teatrului de Revista Majestic cu doua spectacole – Cartea junglei si Bonsoir, Paris! – la un inedit Minifestival al Teatrelor de Revista in organizarea Teatrului Municipal Baia Mare, care, cu aceasta ocazie reia activitatea Sectiei de Revista.

Aceste doua prestigioase participari preced cea de a doua editie a Festivalului de Teatru Toma Caragiu, care va avea loc in perioada 7-10 noiembrie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro