Joi, 28 martie 2024 - 6:37:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Carmen Harra spune că a început sfârşitul lui Traian Băsescu


7 iulie 2012

carmen-harra-1Preşedintele Traian Băsescu va fi demis, nu va mai exista în politica românească, iar la conducerea ţării o să vină un politician tânăr. Cel puţin asta susţine prezicătoarea Carmen Harra, care spune că România nu are nicio şansă să evolueze dacă oamenii nu-şi vor schimba mentalitatea.

"Am prezis suspendarea lui Băsescu, dar am fost contestată. Mă bucur că s-a întâmplat acest lucru. Spun iar, da, azi e ultima zi a lui Băsescu la Cotroceni, trebuia să fie de mult aşa ceva. S-a încăpăţânat să ţină cu dinţii de o situaţie, nu a avut nicio îndrumare spirituală, şi a ajuns aici.

Eu nu cred în preşedinţi. Preşedinţia este o instituţie care a falimentat, un sistem corupt. România ar putea înlocui această variantă. Trebuie să schimbăm gândirea, nu progresăm dacă gândim la fel, dacă aducem oameni noi, dar cu aceeaşi gândire coruptă.

Îmi pare rău pentru ce ce se întâmplă în ţară, dar pariez pe ce vreţi că Băsescu va fi suspendat. Aş fi vrut să decidă asta singur, cu demnitate... . Nu mai are niciun cuvânt de spus în politică. Domnul Băsescu dispare din lumea politică, nu-l văd bine în viitor, pentru că disperările nu duc nicăieri. O să aveţi un Guvern temporar. Crin Antonescu este omul momentului, dar o să fie preşedinte interimar şi atât. La conducerea ţării o să vină cine nici nu credeţi, cineva pe care nu îl cunoaşteţi, un tânăr care va aduce o însufleţire în ţara noastră. Are în jur de 40 de ani, nu îl aveţi în vedere şi va veni la putere în câteva luni", a spus Carmen Harra în emisiunea "Drept la ţintă", de la Kanal D.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro