Miercuri, 17 aprilie 2024 - 1:34:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cât primeşte Michel Telo pentru a cânta la Mamaia


13 iunie 2012

michel-telo-Şarmantul brazilian Michel Telo (31 de ani), solistul care a spart topurile muzicale cu piesa “Ai Se Eu Te Pego”, este atât de solicitat de cluburile din întreaga lume, încât abia după şase luni de negocieri la sânge a acceptat să cânte, pe 19 august, la Mamaia.

Visul fanilor din România ai lui Michel Telo, de a-l vedea în carne şi oase, a devenit realitate. Însă nu a fost treabă uşoară pentru organizatori, căci pentru a-l convinge să aterizeze cu avionul lui personal şi pe plaiurile noastre mioritice, s-au dus tratative mai bine de şase luni. Suma pentru care Michel Telo s-a lăsat convins este de 150.000 de euro. Aşadar, cum contractul a fost semnat, pe 19 august, în Clubul Princess din Mamaia, brazilianul le va încinge pe românce pe ritmurile piesei “Ai Se Eu Te Pego”.

Organizatorii estimează că la concert vor putea asista în jur de 15.000 de persoane, preţurile biletelor urmând să fie anunţate în curând.

Brazilianul va ajunge la Constanţa cu un avion particular şi va fi însoţit de un staff de 30 de persoane. Pe scenă va urca şi un DJ renumit din Sao Paolo, pe care Michel Telo l-a prezentat organizatorilor români drept un as în acest domeniu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro