Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:27:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ce trebuie să ştii când porţi haine albe


24 iunie 2012

haineHainele albe au intrat în categoria obiectelor vestimentare ce nu se demodează şi care pot fi purtate în orice perioadă a anului. Când porţi haine albe sau în nuanţe foarte deschise ţine cont de câteva reguli:

-Poartă lenjerie intimă de culoarea pielii. Una din greşelile vestimentare, care este foarte neplăcută din punct de vedere estetic, este ca lenjeria intimă să fie purtată „la vedere". În nici o situaţie aceasta nu trebuie să fie vizibilă prin haine, cu atât mai puţin prin cea de culoare albă. Mai grav este atunci când pe sub hainele deschise la culoare se vede un slip sau un sutien negru sau într-o culoare stridentă (roşu, portocaliu, verde). Deşi prima opţiune a oricărei femei care poartă haine albe ar fi lenjeria intimă albă, alegerea nu este chiar cea mai bună. Albul se acceptă cu indulgenţă, însă alegerea perfectă este lenjeria intimă de culoarea pielii sau într-o nuanţă cât mai apropiată de cea naturală a epidermei. Astfel, lenjeria intimă se va integra perfect în ţinută.

- Alege materiale din fibre naturale. Albul arată cel mai bine pe materiale naturale ca: bumbac, pânză, denim sau lână. Hainele confecţionate din ţesături sintetice precum nailonul, relonul sau poliesterul au tendinţa de a se întinde excesiv şi de a se scămoşa şi, de obicei, nu prea mai pot fi purtate după o spălare sau două, mai ales la maşină. De aceea, albul le va face să pară şi mai inestetice decât sunt, aşa că nu e recomandat să cumperi obiecte vestimentare sintetice albe.

- Fereşte-te de alimentele colorate. Atunci când alegi să porţi haine deschise la culoare, în special haine albe, cea mai bună metodă de a le păstra impecabile este să te fereşti de orice aliment sau obiect colorat. Evită să mănânci ceva care conţine sos roşu sau ketchup, nu bea sucuri închise la culoare, înlocuieşte vinul roşu cu cel alb. În plus, ai grijă unde te aşezi, pentru a nu păta hainele.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro