Vineri, 29 martie 2024 - 11:14:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Clara, nimfomana româncă, goală în deşert


6 martie 2012

clara23Clara Bucur ne surprinde ori de câte ori are ocazia! Chiar dacă e departe de casă, în Dubai, nu pierde nicio ocazie pentru a reveni cu pictoriale incitante.

Noile imagini propuse de ea sunt bazate pe dualitatea blondă/brunetă: "În mine, sunt mai multe femei, am ştiut asta de mică, din adolescenţă. Sunt sfâşiată între pornirile mele diferite, nu ştiu prea bine dacă îmi doresc să fiu o sfântă sau adulmec păcatul cu nările larg deschise. Sunt mistică, o mistică a sexului!".

Clara Bucur este faimoasa autoare a jurnalului unei nimfomane, prezentată în premieră de www.bucatarescu.ro într-un pictorial cu nuditate.

Clara Bucur nu este o fată obişnuită. Născută în 1986 la Suceava, ea s-a stabilit în Bucureşti după ce a absolvit Facultatea de Psihologie şi a urmat un masterat de Management. Tânăra de 1,60 metri şi 50 kg, cu ochelari care ascund ochii verzi, cu părul vopsit roşu incendiar şi cu sânii mici dar naturali şi fermi, a devenit celebră ca autoare a blogului "Jurnalul unei nimfomane", care adaptează pe plaiuri mioritice un film celebru, regizat în 2008 de Christian Molina şi cu Belen Fabra în rolul principal.  Filmul, la rândul său, este ecranizarea romanului autobiografic semnat de Valerie Tasso. Romanul şi cartea au reuşit, deopotrivă, să şocheze plăcut şi să scandalizeze Europa.

De aproape un an de zile, Clara Bucur face naveta Bucureşti-Dubai, unde a pornit o afacere şi, în paralel, studiază cultura şi gastronomia locală. Asta nu o împiedică să se dedice în continuare pasiunii ei pentru pozat, în ultima vreme ea colaborând perfect cu artistul Cristi Buga, cel care a mai ipostaziat-o în dulcele stil NUD oriental.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro