Joi, 28 martie 2024 - 2:52:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Connect-R nu se culcă! Aleargă după femei! VIDEO


30 august 2012

connect-rDeşi toată lumea se aşteaptă ca, în sfârşit!, Connect-R să se culce, după o vară în care nu a dormit, ei bine nu e aşa! Cum începe toamna el se apuca să... alerge după femei! Mai jos aveti continuarea hit-ului "Vara nu dorm"

"Vara nu dorm" a fost, cu siguranţă, hit-ul verii, iar Connect-R s-a bucurat de un succes nebun, la care nici măcar el nu se aştepta. Chiar dacă a mai dormit, din când în când, solistul n-a avut atât de mult timp de odihnă, având concerte peste concerte şI scriind de zor noul hit, “Summer îs gone”.

E uşor să ajungi în vârful topurilor, dar mult mai greu să te menţii. Probabil la asta s-a gândit şI Connect-R în momentul în care a compus melodia "Summer îs gone", dorind să-şi prelungească gloria până în sezonul de iarnă, fără să schimbe prea mult linia melodică a piesei din vară.

Şi, ascultând piesa, cântăreţul are toate şansele să nu doarmă nici de la 1 septembrie, întrucât ofertele pentru spectacole vor curge, cu siguranţă, în valuri. Solistul a început deja să pregătească terenul, cântând piesă la spectacole, iar reacţiile fanilor sunt cât de poate de pozitive, spre bucuria lui.

Dacă toată vară a cântat că nu doarme, în toamnă, în loc să se culce, Connect-R transmite un nou mesaj: caută o aventură, o iubire fără obligaţii.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro