Joi, 25 aprilie 2024 - 3:00:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cristiana Dima, cea mai sexy profesoară


22 martie 2012

cristinaCristiana Dima, fata care i-a picat cu tronc lui Adrian Cristea, a realizat o şedinţă foto incendiară, iar postura de "profesoară" în care a pozat i-a trezit amintiri din copilărie, iar dezvăluirile sunt uimitoare.

Are silicoane, un corp de invidiat şi a pozat în câteva ipostaze incendiare. Ea a acceptat provocarea şi a intrat chiar şi în pielea unui personaj: o profesoară foarte sexy.

"M-am şi distrat la şedinţa foto. Mai ales că mi-am adus aminte că în copilărie îmi doream să devin profesoară. Chiar îmi imitam dascălii acasă, în faţa păpuşilor. Mai mult, e prima oară când spun asta, luam meditaţii nu pentru că nu m-aş fi descurcat la şcoală, ci  din dorinţa de a "fura" meseria", ne-a spus Cristiana, care a renunţat la visul ei între timp. "Am început să muncesc încă de mică pentru a-mi câştiga singură existenţa. Din păcate, a trebuit să aleg între pasiune şi o carieră în modelling, care mi-ar putea aduce mai multe câştiguri în timp". Focoasa brunetă ne-a mărturisit că este încă afectată de scandalul mesajelor indecente de la Adrian Cristea, dar nu a dorit să mai comenteze pe marginea subiectului.

Recent, Cristian Dima a recunoscut că a primit avansuri de la iubitul Biancăi Drăguşanu, asta după ce un amic a făcut publice conversaţiile cu pronunţată tentă sexuală, dintre cei doi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro