Vineri, 19 aprilie 2024 - 2:32:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Preţul silicoanelor/ Care este noul tarif al Nicoletei Luciu?


17 februarie 2012

nicoleta_luciuDe când s-a tunat, Nicoleta Luciu abia face faţă cererilor pentru spectacole. Cântăreaţa profită de noile silicoane şi şi-a mărit tariful, de la puţin peste 1.000 de euro la 2.000 de euro, pentru un show sexy de 45 de minute.

Sânii ei mari şi naturali au stârnit imaginaţia multor bărbaţi. Toată suflarea masculină a României visa până nu de mult cu ochii deschişi la nurii ei voluptuoşi.

Nicoleta a pozat de şase ori în revista Playboy, iar acum, după două sarcini şi o operaţie de mărire a sânilor, toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură un nou pictorial. Iar asta pentru că mama eroină, cu patru copii acasă nu renunţă nici în ruptul capului la imaginea sa de sex-simbol.

La sfârşitul lunii ianuarie Nicoleta a adăugat 570 g la fiecare sân, căci după naştere „podoabele" ei se cam uitau în jos, iar acum, decolteul său este mai apetisant ca niciodată.

Conştientă de acest lucru, Nicoleta Luciu îşi va relua concertele de luna viitoare, iar tariful a fost mărit direct proporţional cu mărimea sânilor. Altfel spus, un kilogram de sâni echivalează cu 2.000 de euro.

Deşi poate părea o sumă cam mare, căci vorba aceea, Andra, una din cele mai bune voci din România, cere tot cam atât, Nicoleta crede că „investiţia" merită.

Luciu promite un spectacol incendiar, în compania a cel puţin două dansatoare sexy, iar coregrafia se pare că va fi una care va ridica pulsul celor prezenţi la concertul superbei brunete.

Impresarul său, Radu Groza, are mare grijă de Nicoleta şi selectează cu atenţie locurile pentru concerte, căci vedeta are nevoie de mult spaţiu pentru a-şi desfăşura „forţele".

Nicoleta are deja înregistrate trei piese cu ajutorul a doi compozitori celebri: Mihai Alexandru şi Gabi Băruţă, iar în curând va filma şi un videoclip.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro