Marţi, 23 aprilie 2024 - 8:18:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dana Rogoz s-a măritat


16 iulie 2012

dana_rogoz_nuntaActriţa Dana Rogoz şi regizorul Radu Dragomir s-au căsătorit religios şi au trăit împreună "Visul unei nopţi de vară". Într-o rochie superbă, într-un decor de poveste, înconjurată numai de prieteni apropiaţi, dar mai ales, mai fericită ca niciodată, Dana Rogoz a trăit, sâmbătă, visul unei nopţi de vară. Dana Rogoz şi Radu Dragomir s-au cununat religios la Palatul Mogoşoaia, iar nunta lor a fost exact aşa cum şi-au dorit.  "Sunt foarte fericită!", a exclamat emoţionată mireasa chiar la începutul serii. "Totul este exact aşa cum am visat, exact aşa cum mi-am imaginat că o să fie la nunta mea! Sunt foarte fericită!", a continuta aceasta.

Lucru acesta s-a răspândit cu uşurinţă printre toţi invitaţii prezenţi care s-au molipsit de bucuria şi euforia mirilor şi s-au lăsat cu totul transpuşi în acest décor de vis.

Dana şi Radu şi-au pus tot sufletul în organizarea acestei petreceri, iar fiecare amănunt la care s-au gândit i-a făcut pe invitaţi să se simtă personaje într-un cadru mirific, de poveste. Cortul alb amenajat pe o pajişte imensă a fost însufleţit de colivii şi becuri colorate, felinare şi ghirlande, precum şi rânduri întregi de ghivece cu flori de câmp pe care invitaţii le-au primit în dar din partea mirilor, ca amintire.  Culorile serii au fost verde deschis, lila lavanda şi ivoire. Bufetul de dulciuri a impresionat prin biose şi biscuiţi care nu au ieşit nici ele din tonul general. Totul în jur a lăsat impresia de vis, de reverie şi delicateţe, iar melodiile care au răsunat pe pajiştea de la Palatul Mogoşoaia au fost alese după placul invitaţilor.

Rochiţa purtată de Dana în ziua nunţii sale a fost o creaţie Parlor by Veronica Zaharia şi a fost potrivită atât cu personalitatea şi sufletul Danei, dar şi cu locul şi atmosfera de la nunta ei. Buchetul a fost la fel de simplu şi frumos, iar în păr Dana a purtat, aşa cum a promis, o mică bijuterie vintage.

Dana şi Radu care şi-au făcut apariţia la cortul alb la “bordul” unei biciclete roşii, cu două locuri, la care au pedalat atât mirele, cât şi mireasa. Prezenţa lor a fost primită cu strigăte de bucurie şi aplauze din partea invitaţilor, printre care s-au numărat Andreea Esca şi Alexandre Eram, Cabral şi Andreea Iback, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Laura Cosoi, Amalia Enache, Iulia Vântur, Răzvan Fodor, Pavel Bartos, Adelina Chivu, Alina Chivulescu, Aylin Cadâr.



Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro