Vineri, 26 aprilie 2024 - 2:34:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Daria Astafieva, din Playboy, pe ecran


14 aprilie 2012

Frumuseţea te recomandă şi îţi dă şansa să dovedeşti că ai talent, chiar dacă acesta trece de multe ori pe plan secund în zilele noastre. Daria Astafieva şi-a văzut visul cu ochii. Iepuraşul Playboy a devenit actriţă. Dar evident, nu va renunţa nici la cariera muzdasha1icală, nici la pictorialele fierbinţi.


Frumoasa ucraineancă a interpretat rolul unei vrăjitoare în filmul produs de Vladimir Horinji, „Îndrăgostiţi în Kiev”. Şi este foarte fericită. „Rolul acesta este 100% ceea ce visăm. Mic, dar important, şi cu un scenariu apropiat mie. Şi eu sunt dintr-un oraş mic şi am avut o altfel de copilărie ”, a declarat iepuraşul.


Ea a subliniat că se află în căutarea unei a treia componente pentru formaţia ei, NikitA, care trebuie să fie o fată specială, cu voce, dar şi cu ceva magic. În plus, respectivă trebuie să se conformeze stilului de viaţă „sănătos” al Dariei. „Sportul, alimentaţia, imaginea, stilul - toate sunt importante pentru noi”, a declarat frumoasă. Deocamdată, nu a găsit ce îşi doreşte, deşi a văzut sute de candidate. Dar audierile continuă, ca şi drumul Daşei spre succes.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro