Joi, 25 aprilie 2024 - 1:26:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


De patru ori în Playboy


22 ianuarie 2012

nicoleta-luciuNicoleta Luciu şi-a luat adio de la sânii ei naturali, socotiţi multă vreme cei mai frumoşi din România. Tot de ieri, vedeta trustului PRO a devenit, probabil, posesoarea celor mai mari sâni din România.

 

Nicoleta a ajuns la clinica din Bucureşti în jurul orei 9.00, unde era aşteptată de Kasem Abu Bakr, medicul care a operat- o. A urmat încă o discuţie cu acesta, după care, în jurul orei 11.30, a intrat în sala de operaţie. Vedeta a încercat să-şi ascundă emoţia, reuşind, într-o oarecare măsură, mai ales că, la sfârşitul zilei, urma să devină posesoarea celor mai mari sâni siliconaţi din România. Intervenţia chirurgicală a durat cinci ore şi a fost împărţită în două etape: reconstrucţia sânilor, afectaţi de cele două naşteri ale Nicoletei, şi implantul propriu-zis, care constă în pungi siliconice de 570 de grame fiecare. Acestea au fost personalizate, adică au fost alese de medic în funcţie de caracteristicile fizice ale pacientei. Costul unei astfel de intervenţii se ridică la 6.000 de euro.

Sânii naturali ai Nicoletei Luciu s-au plimbat pentru ultima dată prin oraş vineri seara, când vedeta a fost prezentă la o petrecere într- un club bucureştean. Deşi nemulţumită de forma acestora, Nicoleta şi-a permis un decolteu generos, care a atras atenţia bărbaţilor prezenţi. Kasem Abu Bakr, medicul care a operat-o pe Nicoleta, ne-a explicat că alegerea unei proteze siliconice atât de mari nu reprezintă o exagerare. “Sunt implanturi personalizate, adică sunt făcute pentru corpul ei. Este ceea ce i se potriveşte. Sunt persoane care vin şi cer exagerări, care nu reprezintă raporturi normale cu restul corpului, dar nu e cazul acum”, ne-a explicat medicul.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro