Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:15:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Din vedetă sexy s-a transformat în actriţă şi...gospodină


13 aprilie 2012

Eva-WyrwalA fost una dintre cele mai dorite femei din lume, după ce a pozat nud în mai multe publicaţii britanice şi nu numai, dar Eva Wyrwal a renunţat la carieră destul de repede. Şi asta pentru a-şi întemeia o familie.

Frumoasa poloneză stabilită în Anglia este, de doi ani, mamă şi soţie, iar grija casei este principala ei preocupare. Şi este fericită alături de Martin Fausek, 35 de ani, care lucrează la BBC şi a convins-o să nu-şi mai etaleze corpul gol, şi de fiul lor, Oliver, de 22 de luni. Asta în ciuda faptului că blonda nu are decât 23 de ani şi ar fi putut să îşi construiască o carieră solidă.

„Nu regret că am renunţat. Era timpul să întorc această pagină a pictorialelor nud, să am mai mult spaţiu de manevră pentru a arăta ce pot cu adevărat”, a declarat Eva, care încearcă să revină în actualitate fără a se mai baza doar pe nudul ei natural, atât de admirat. Anul trecut, ea a jucat un rol - ce-i drept, mic - în „Your Highness”, film în care apar nume grele, precum Natalie Portman, Zooey Deschanel, Danny McBride sau James Franco. Să fie începutul unei cariere de actriţă pentru frumoasa poloneză?


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro