Joi, 28 martie 2024 - 2:17:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Elena Băsescu a rămas fără căţel


16 ianuarie 2012

elena_basescuDeşi este o mare iubitoare de animale şi de câini în special, Elena Băsescu nu se poate bucura prea mult de compania patrupedelor.


Mezina preşedintelui a fost anunţată de către Serviciul de Protecţie şi Pază că animalul ei de companie, din superba rasă Akita Inu, a murit. De vină sunt chiar angajaţii SPP, care, din neatenţie, l-au omorât pe acesta în timp ce dădeau cu spatele o maşină. Supărarea şi durerea Elenei au fost pe măsură, mai ales că nu este la primul exemplar care îi moare. Câinii din rasa Akita Inu sunt divinizaţi în Japonia, unde au fost chiar declaraţi momumente ale naturii, iar specialiştii îi caracterizează drept excelenţi pentru pază şi apărare, fiind extrem de loiali stăpânilor.
Sppiştii au încercat să repare lucrurile şi au mers la şefa lor cu un cadou de împăcare, un bichon maltez, care însă nu a fost pe placul europarlamentarei.
Se pare că fiica preşedintelui nu are noroc la câini sub nici o forrmă. De-a lungul timpului, ea a mai pierdut doi câini din aceeaşi rasă, de lup japonez, Shogun şi Akita, dar şi un boxer, Dick.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro