Vineri, 19 aprilie 2024 - 9:23:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Elvira Deatcu, vacanţă într-un sat pescăresc din Grecia


7 august 2012

elviraElvira Deatcu, interpreta Tanticăi din serialul “Pariu cu viaţa” ce va reveni din această toamnă cu sezonul 3 la Pro Tv, şi-a petrecut vacanţa în Grecia, într-un sat idilic de pe coasta Mării Egee, împreună cu soţul şi cei doi copii

Cum Grecia se află în topul preferinţelor sale de vacanţă, Elvira Deatcu se reîntoarce întotdeauna în această ţară cu drag: “De 5 ani mergem în Grecia, iar de 4 ani într-un sat din regiunea Pelion, Platanias. E un sat pescăresc micuţ, unde am făcut o cură de peşte şi fructe de mare proaspete. Este un loc foarte liniştit, care ne aminteşte de Vama Veche de când eram noi mici. Ne-am simţit foarte bine cu toţii, am uitat de toate lucrurile cotidiene care “ne chinuiesc”. Ne-am plimbat, am citit, am făcut fotografii, iar copiii au înotat în voie şi s-au bălăcit câteva ore pe zi. Grecia este foarte frumoasă, iar Marea Egeea este o minunăţie”, povesteşte Elvira Deatcu.

După o vacanţă frumoasă şi relaxantă în care şi-a încărcat bateriile, Elvira Deatcu a revenit pe platourile de filmare de la “Pariu cu viaţa”, mărturisind că i-a fost dor de Tantica, personajul savuros şi plin de umor pe care îl interpretează în această producţie. “Mi-a fost dor de filmări, mi-au lipsit şi colegii, mi-a lipsit şi Tantica, care va fi destul de surghiunită, cel puţin la începutul sezonului pentru că Gică se poartă cam urât cu ea. De fapt, săracul este şi îndreptăţit să facă asta pentru că este obositoare şi cicălitoare, şi pentru Gică acest cocktail devine mult prea greu de suportat. Tantica începe să joace tot felul de şicane şi vom vedea ce se va întâmpla mai departe. În primele zi am filmat secvenţe foarte frumoase şi amuzante cu Teo Trandafir, Radu Gabriel şi Levent. Au fost momente importante pentru personaje”, spune Elvira Deatcu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro