Joi, 25 aprilie 2024 - 10:14:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Emoţiile mirilor şi trăirile lui Traian Băsescu


2 septembrie 2012

nuntaZi unică în viaţa tinerilor Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, dar şi în viaţa preşedintelui Traian Băsescu. Ieri, şeful statului şi-a condus la altar fiica cea mică. Dacă prima parte a ceremoniei religioase a putut fi filmată de jurnalişti, restul slujbei urmând a se desfăşura fără prezenţa televiziunilor, petrecerea a fost cu totul restricţionată presei.


Traian Băsescu, într-un costum simplu, de culoare neagră, a zâmbit tot timpul la nunta fiicei sale, fiind extrem de binedispus.


Elena Băsescu a purtat o rochie albă, amplă şi un voal lung pe cap. Ea a avut un superb buchet de trandafiri roz. „Sunt foarte fericită!”, s-a declarat fiica cea mică a preşedintelui.


Printre invitaţi s-au numărat şi lideri PDL, între care Adriean Videanu, Cristian Preda, Traian Ungureanu, liderul FCD, Adrian Papahagi, dar şi Prinţul Paul şi Prinţesa Lia şi fiul lor, Carol Ferdinand, îmbrăcat în uniformă de ofiţer al armatei române. După începerea slujbei a ajuns şi liderul PNR, Mihail Neamţu.

Paza la nuntă

eba
poze_ebaPentru că aşa cere legea, la nunta au fost aproape 200 de angajaţi ai SRI, SIE, Jandarmerie şi alte Servicii de Pază care l-au aparat pe Traian Băsescu, dar şi pe cei care au ţinut să se bucure de acest eveniment, unic în familia Băsescu.
Slujba, care a fost oficiată de mai mulţi preoţi, a fost condusă de PS Vicenţiu Ploieşteanu, vicar patriarhal.

Proteste... la nuntă


Chiar dacă, poate, nu ar fi fost tocmai un moment bun pentru a protesta, câteva personae s-au strâns atât în faţa Primăriei Sectorului 2 Bucureşti, dar şi la biserică, pentru a striga “Jos Băsescu”. Poate că ar fi fost mai bine dacă ar fi făcut asta la referendum... În fine, nunta a fost o reuşită, în evidenţă ieşind, din nou, soţia şefului statului, care a fost lăudata inclusiv de Cătălin Botezatu, cel care a declarat că doamna Băsescu şi-a păstrat seriozitatea şi eleganţa, păstrând tiparele cu care ne-a obişnuit.
Chiar dacă protestele, aparent, am crede că au fost la comandă au existat destule voci, inclusiv din partea liderului PRM, Corneliu Vădim Tudor, unul dintre cei care s-a declarat ferm împotriva lui Băsescu, care au susţinut că protestele nu au fost de bun-simţ. „Sunt momente când trebuie îngropată arma războiului. Până la urmă, Elena nu a greşit cu nimic, ca să-i strice cineva nuntă, de-altfel de nota 10. Nici eu nu sunt de acord cu Băsescu, dar sunt momente când trebuie să ne abţinem şi să nu stricăm cele mai frumoase momente din viaţa unor tineri, doar pentru că nu am fost suficient de dârzi la referendum”.
La fel a spus şi Traian Băsescu: „România este liberă. Ar fi bine, totuşi, să aşteptăm până după nuntă...”


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro