Joi, 25 aprilie 2024 - 4:19:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fratele gimnastei, urmărit general după ce a furat dintr-un chioşc de ziare!


11 septembrie 2012


leonida_fratePărinţii gimnastei Floarea Leonida, despre care CANCAN.ro a anunţat în exclusivitate că se prostituează într-un bordel din Ulm, Germania, au avut de suferit în trecut şi din cauza problemelor pe care le-a făcut celălalt copil, Mihail. Fratele mai mare al sportivei şi-a petrecut aproape toată tinereţea după gratii, din cauza unor furturi mărunte.

Ajuns la 34 de ani, Mihail Leonida este recunoscut de apropiaţii săi pentru permanenta să luptă pentru a face rost de bani. A făcut tot felul de "găinării", iar din cauza acestui lucru şi-a petrecut mai mult timp în închisoare. În urmă cu 10 ani, fratele fostei gimnaste a intrat pentru prima dată în atenţia Poliţiei, fiind pentru câteva zile dat în urmărire de toate secţiile din Capitală. Pe 20 septembrie 2002, Leonida Mihail, în vârstă de 24 de ani atunci, a fost prins de agenţii de ordine publică ai Secţiei 4, după ce a furat de la un chioşc de ziare 5.020.200 lei vechi şi cartele telefonice, valoarea prejudiciului cauzat fiind estimată la 8 milioane de lei vechi.leonida

După ce a fost eliberat, Mihail nu a putut sta prea mult timp departe de probleme. După condamnare a divorţat de femeia cu care are o fetiţă. În 2008 a fost reclamat, împreună cu un prieten de-al său, tot pentru furt. A fost eliberat în 2010 de la Penitenciarul Jilava, unde nu a creat probleme şi a avut parte de regim deschis. "Acum este plecat la muncă în Spania şi ţine legătura cu sora lui", a spus ieri Gheorghe Leonida.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro