Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:12:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Halucinant: Motivul incredibil pentru care divorţează Prigoană de Bahmu


21 septembrie 2012

prigoana_12_320d0e7813Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au luat la ceartă dintr-un motiv inimaginabil. Cel din urmă nu a vrut ca soacra lui să îi însoţească la mare. De aici, a urmat un scandal monstru şi...un alt divorţ.

Cei doi soţi au ajuns în pragul divorţului, Bahmu şi-a luat copiii şi a plecat de acasă după ce soţul ei nu a vrut să îşi ia soacra la mare.

"Nu vine mă-ta cu noi! Tu nu eşti capabilă să îţi creşti copiii?", i-a spus Prigoană soţiei sale.

Adriana Bahmuţeanu a ripostat imediat şi a spus că nici ea nu merge pe litoral dacă mama ei şi sora ei nu o însoţesc. De asemenea, ea i-a explicat soţului ei că se simte foarte rău şi că nu se poate duce la mare, aşa cum îşi doreşte el

Schimbul de replici dintre cei doi soţi este incredibil. Conflictul a escaladat, iar Prigoană a ajuns să le spună soacrei sale şi cumnatei să plece de la el de acasă, ameninţându-le că va chema poliţia.


"Dacă o mai văd o singură dată aici, eu chem poliţia! Aseară a dormit aici! După ora 21, îmi pare rău, nu mai rămâi aici...", i-a spus Silviu Prigoană soţiei sale făcând referire la cumnata lui care îşi petrecuse noaptea la ei acasă.

"Vrei să mă îngropi? Vrei să mă îngropi? Mamaie a fost bună până acum, acum nu o mai vrei? Plec şi eu cu mamaie", ameninţa Adriana.


De asemenea, deputatul le-a reproşat rudelor sale că îi leagănă copiii. "Nu mai legănaţi copiii când se culcă, astea sunt pentru copii idioţi, de la casa de copii", a spus el.

Tot scandalul s-a petrecut sub ochii copiilor, iar pe înregistrarea audio se aude cum unul dintre băieţi începuse să plângă şi era vizibil afectat de scena la care asista!

Înregistrarea a fost obţinută de la dosar de o echipă de la Antena 1.

Când Adriana Bahmuţeanu a început să plângă şi i-a spus soţului ei că va pleca de acasă, împreună cu copiii şi cu mama ei, Prigoană s-a enervat şi mai tare şi i-a interzis să o facă.
"Pleacă mă-ta şi Ancuţa, nu tu cu copiii", îi spunea Prigoană: "Copiii nu pleacă de aici!"

"Dacă ai ceva să spui, spune-mi mie, nu o mai jigni pe mama!", spunea, printre lacrimi, Bahmu.

"Te-am jignit eu, mamaie, cu ceva? Întotdeauna v-am asigurat toate condiţiile! Vreau să mă duc cu familia mea la mare! Nu că hai că plecăm! Chem poliţia, nu pleci nicăieri. Mamaie, nu mai avem ce discuta, fii-ta îşi bate joc de mine", continua Pigoană.

Maximus îi povestea Adrianei Bahmuţeanu cum a fost bătut de tatăl lui!


Maximus i-a povestit la un moment dat mamei lui cum Silviu Prigoană l-a lovit! Băieţelul îi spunea Adrianei că tatăl lui i-a dat cu palma peste faţă pentru că voia o bicicletă.

"Mi-a spus că dacă mai vreau ceva, o să îmi mai dea foarte tare! M-a durut! Mi-a dat de foarte multe ori! M-a durut foarte tare! Am vrut o bicicletă!", îi spunea fiul cel mare lui Bahmu.

"Aceste episoade se tot repetau în ultima perioadă! Eu sunt în stare de şoc! Nu mai pot să vorbesc, am făcut un atac de panică", a spus şi Adriana Bahmuţeanu la Antena 1.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro