Joi, 18 aprilie 2024 - 3:35:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


În ce condiţii pot ieşi cu băieţii fetele lui Becali


11 septembrie 2012

becali-fetePus în gardă probabil de problemele cu care s-a confruntat vărul Giovani, a cărui fată, Pamela, tocmai a divorţat, Becali a stabilit un set de reguli pentru fetele lui.

Teodora (17 ani), Alexandra (16 ani) şi Cristina (12 ani) vor duce, probabil, o viaţă aşa cum ar trebuie să o ducă toţi tinerii, Becali explicând în ce condiţii acestea vor avea voie să se întâlnească cu băieţi.

"Sunt mândru de ele, au medii de 9.00 - 9.50, e mare lucru să ai notele astea la liceu", şi-a început patronul Stelei discursul.

"Eu le cresc pe ele cum le-a crescut tata pe surorile mele. Tata avea o toporişcă pe un dulap şi le-a spus surorilor mele că le lasă să se întâlnească cu băieţi", a mai explicat Becali, pentru ca apoi să dezvăluie setul de reguli pe care 'peţitorii' şi adolescentele Becali trebuie să îl respecte: "Când stai în dreapta lui, mâna aia trebuie să şi-o ţină în buzunar. Dacă stai în stânga, mâna stângă o ţine în buzunar. Nimeni nu are voie să te atingă!. Fetele mele se vor întâlni cu băieţi când vor avea 18 ani, dar eu voi şti cu cine. Şi nimeni nu are voie să le atingă. Doar bărbaţii cu care se vor căsători au voie să le atingă, unul singur toată viaţa!"

Ce alte reguli aţi mai impune dumneavoastră?


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro