Miercuri, 24 aprilie 2024 - 8:51:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Incepe vânătoarea de la Balc


21 ianuarie 2012

balcInvitaţi din toată Europa au sosit, ieri, pe aeroportul de la Oradea, Bihor, pentru a merge la Balc, la tradiţionala vânătoare organizată de Ion Ţiriac.

Printre aceştia se numără Elan Schwartzenberg, un obişnuit al evenimentului, dar şi afaceristul Gelu Tofan, care a deţinut compania Danubiana, fost lider al pieţei de cauciucuri. Cei mai mulţi însă sunt oameni de afaceri din Europa, cum ar fi Wolfgang Porsche sau Klaus Mangold, fostul preşedinte al grupului Daimler Chrysler.

După ce, în anul 2009, avionul care transporta invitaţii a ieşit de pe pistă, până acum, aeronavele au aterizat la Debreţin, în Ungaria.

Partidele de vânătoare de la Balc au devenit cunoscute în 2005, când au fost împuşcaţi 185 de mistreţi, dintre care 23 de către fostul premier Adrian Năstase.

În mod tradiţional vânătoarea se desfăşoară la sfârşitul celei de-a treia săptămâni a lunii ianuarie. Domeniul de la Balc se întinde pe 150 de hectare din comuna bihoreană cu acelaşi nume.

Printre invitaţii ediţiei de anul trecut a vânătorii de la Balc s-au aflat George Marsan, primarul oraşului Monte Carlo, Erich Hampel, manager Unicredit Bank Austria, Alfred Baumhauer, fabricant Cartier, Wolfgang Porsche, moştenitorul imperiului cu acelaşi nume, Klaus Mangold (DaimlerChrysler), Siegfried Wolf, Franz Rauch, Rudolf Streicher, politician austriac, fost ministru în mai multe guverne, Inigo Herrera, fost membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro