Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 10:34:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Industria erotică din Grecia, afectată de criza economică


30 mai 2012

eroticaCriza i-a făcut pe greci să cheltuie mai puţini bani tot mai puţin pe accesorii sexuale, pornografie şi articole provocatoare de lenjerie intimă.

Aproximativ 50 de persoane, în majoritate bărbaţi tineri, au participat vineri la Atena la inaugurarea celui mai mare târg erotic din Grecia - Athens Erotic Dream.

Acest show anual atrăgea o mulţime impresionantă de persoane la ediţia inaugurală, în 2008, însă interesul pentru eveniment a scăzut considerabil odată cu declinul economiei elene, aflată în cel de-al cincilea an consecutiv de recesiune.

Industria erotică a resimţit puternic aceste măsuri. Numărul de show-uri erotice a scăzut la jumătate faţă de anul 2008 - ajungând la 12 astfel de evenimente -, a explicat George Chrysospathis, organizatorul târgului Athens Erotic Dream.

"În trecut aveam între 20.000 şi 30.000 de vizitatori, dar în acest an nu ştiu câţi vor veni. Trebuie să aşteptăm şi să vedem", a spus Chrysospathis.

Doar un sfert din cele 300-400 de sex shop-uri care au existat în trecut în Atena au supravieţuit crizei, iar perspectivele par tot mai sumbre pentru firmele care îşi prezintă produsele la acest târg.

Dificultăţile cu care se confruntă industria erotică greacă reflectă dificultăţile cu care se confruntă întreaga economie a ţării.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro