Joi, 28 martie 2024 - 8:59:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Iphone 5, luat peste picior de Samsung Galaxy S3


1 octombrie 2012

genSe sugerează că alegerea între un IPHONE 5 de la APPLE şi SAMSUNG GALAXY S3 este foarte uşoară, deoarece smartphone-ul de la SAMSUNG are un ecran mai mare, o rezoluţie mai bună, o baterie mai rezistentă şi o memorie RAM mai mare.

LANSAREA IPHONE 5 de la APPLE a fost aşteptată nu numai de milioanele de fani IPHONE şi APPLE, ci şi de cei de la SAMSUNG, rivalii tradiţionali ai celor de la APPLE.

După ce au văzut de ce este capabil IPHONE 5 de la APPLE, cei de la SAMSUNG au „contraatacat": Începând de duminică, în majoritatea ziarelor din SUA va apărea o reclamă realizată de SAMSUNG, care face o comparaţie între IPHONE 5 de la APPLE şi SAMSUNG GALAXY S3, scrie Mashable.

În respectiva reclamă se sugerează că alegerea între un IPHONE 5 de la APPLE şi SAMSUNG GALAXY S3 este foarte uşoară, deoarece smartphone-ul de la SAMSUNG are un ecran mai mare, o rezoluţie mai bună, o baterie mai rezistentă şi o memorie RAM mai mare. În plus, SAMSUNG are şi numeroase aplicaţii care nu apar pe IPHONE 5 (deşi şi reciproca este valabilă). O altă ironie fină a celor de la SAMSUNG se referă la conectorul LIGHTNING de la IPHONE 5, pe care îl numesc „total diferit" de celelalte.

Sloganul noii reclame SAMSUNG este „Nu e nevoie de un geniu. Noul telefon este deja aici", referire la angajaţii Apple Store, supranumiţi „genii".


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro