Vineri, 29 martie 2024 - 4:05:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Iris vor cânta cu Puya la împlinirea a 35 de ani


13 aprilie 2012

irisMembrii trupei Iris au făcut publică ieri o ştire ce a anulat bucuria zecilor de mii de fani care au susţinut trupa peste trei decenii: vor cânta cu Puya pe noul Naţional Arena (22 iunie a.c.)

Deja forumurile de pe internet sunt pline de apeluri ale fanilor care se înseamnă să boicoteze momentul apariţiei hip-hop-erului, colaborare nedemnă de respectul fanilor veteranei trupe în anul când sărbătoreşte anul acesta 35 de ani de activitate . Apariţia lui Puya în istoria grupului nu este întâmplătoare, următorul single Iris, intitulat "O lume doar a lor" (compozitor Mihai Alexandru), este înregistrat în colaborare. Un alt invitat anunţat în concert este soprana Felicia Filip, ce le-a fost alături în ultimele concerte aniversare.

Puya este obişnuit cu huiduielile rockerilor şi nu numai. Anul trecut, datorită neinspiratei decizii a organizatorilor festivalului Folk You (Vama Veche), aceea de a-l invita în concert, Puya a fost la un pas de a fi linşat de mulţime. Raperul a fost înjurat, huiduit şi lovit cu PET-uri deranjaţi ca stilul său n-are nici o legătură cu manifestarea muzicală şi spiritul genului folk.

Concertul de pe Naţional Arena va beneficia de condiţii tehnice de excepţie, o scenă cu o deschidere de 60 metri şi 16 metri înălţime. Show-ul aniversar va fi filmat cu 18 camere de luat vederi pentru un material video Full HD.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro