Marţi, 16 aprilie 2024 - 1:45:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Iubita lui Carl Forch, bombă sexy FOTO


28 mai 2012

rachelÎn timp ce toată România discuta despre înfrângerea pe cât de dureroasă, pe atât de surprinzătoare, a lui Lucian Bute, restul lumii îşi îndreaptă atenţia către Carl Forch. Şi iubita acestuia, Rachael Cordingley.


Se pare că seva lui Carl Froch nu se trage numai din antrenamente. Sportivul marchează extrem de des şi în viaţa personală, în compania senzualei Rachael Cordingley, o brunetă care a făcut furori în revistele pentru bărbaţi din Marea Britanie, precum Maxim sau Zoo.
De altfel, Carl nu şi-a ascuns deloc admiraţia pentru partenera lipsită de inhibiţii, mărturisind că, în anumite condiţii, nu i-ar putea face faţă. "Aoleu, eu n-aş putea să mă antrenez pe ţipetele lui Rachel", a afirmat Froch, conform Gazetei Sporturilor, după ce a auzit că Lucian Bute îşi pregăteşte tactica cu zgomotul suporterilor britanici în boxe.


Iar cum britanicul a devenit din nou campion la categoria IBF, nu este exclus ca Rachael Cordingley să prindă un nou contract. Până la urmă, a dat şi ea destule knock out-uri, într-un stil aparte, ce-i drept.

 

rachael-cordingleyrachel-cordingley-10


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro