Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:28:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Iubita lui Vanghelie e însărcinată?


19 ianuarie 2012

oana-marianPrimarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, va deveni tată pentru a doua oară. Dezvăluirea a fost făcută de europarlamentaul PRM, Corneliu Vadim Tudor, care a afirmat, joi, în emisiunea "Happy Hour", că Oana Niculescu-Mizil este însărcinată.


_
"Vreau să vă spun un lucru. Eu nu sunt de acord cu stricarea unor familii, am un cult pentru viaţa de familie, dar nu e mai puţin adevărat că unele situaţiile din viaţă nu pot fi prevăzute. Uneori abia a doua căsnicie e reuşită. Fiecare om are dreptul la fericire. Eu i-am căutat pe cei doi făptaşi, şi pe Oana, pe care o ştiu de când e mică, şi pe Vanghelie. El nu mi-a răspuns, dar cu Oana am vorbit. I-am spus şi vă spun şi vouă, nu mă bag în familia nimănui, dar sufăr pentru celelalte jumătăţi. (...)

Am foarte mulţi prieteni şi am auzit un lucru care este destul de delicat şi riscant. Aşa că mai bine spun că am înţeles de la lumea mondenă a Bucureştiului că Oana ar fi însărcinată. Dacă nu este adevărat îmi cer scuze, dar dacă e aşa îi sfătuiesc să se grăbească, pentru că aceasta este o perioadă bună de făcut copii", a declarat Vadim, joi, în emisiunea "Happy Hour", de la Pro TV

Marian Vanghelie şi Oana Niculescu-Mizil au recunoscut că formează un cuplu, în urmă cu două zile,  după ce au fost surprinşi în ipostaze tandre, în inima Alipilor francezi. Cei doi şi-au asumat relaţia care dacă, oficial, Vanghelie forma un cuplu de mai bine de 20 de ani cu Charlotte, împreună cu care are un fiu, pe nume Alexandru, iar Oana este căsătorită cu omul de afaceri libanez Jamil Tohme, cu care s-a cuplat în 1997.

În apărarea controversatului cuplu a sărit unchiul Oanei Niculescu-Mizil, Serghei.
Nonconformist cum îl ştim, Serghei Mizil a spumegat împotriva tuturor celor care au comentat despre relaţia acestora. Ba mai mult, "bătrânul" a recunoscut că nepoata lui l-a anunţat cu câteva luni în urmă despre dragostea dintre ea şi Marian Vanghelie, iar el a sfătuit-o să-şi urmeze inima, pentru că viaţa e mult prea scurtă pentru a se ascunde şi a trăi în minciună.
Serghei a mai povestit şi despre vizita pe care Vanghelie i-a făcut-o împreună cu Oana de sărbători. "Ce m-a frapat a fost faptul că este un om pedant, foarte îngrijit şi educat. Eu nu m-am purtat niciodată cu o femeie aşa cum face el. Avea foarte multă grijă de ea: îi punea fructe, îi dădea paharul, eu n-am făcut asta cu nimeni", a povestit în stilul-i caracteristic unchiul Oanei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro