Vineri, 29 martie 2024 - 3:25:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Jennifer Lopez în rolul lui...Carmen Harra?


3 martie 2012

carmen_harraCarmen Harra continuă seria dezvăluirilor într-un reportaj realizat de echipa Acces Direct chiar în America, la două dintre locuinţele pe care le are celebra clarvăzătoare.

Cum toate reprezentantele sexului frumos sunt interesate de cât mai multe trucuri de frumuseţe, Carmen a ţinut să dezvăluie câteva dintre secrete pe care le aplică pentru a se menţine în formă.

"Sunt multe de discutat pe aceast subiect. Am foarte multe trucuri prin care îmi menţin frumuseţea. Tinereţea ţine foarte mult de gândire, de alimentaţie şi de factorul emoţional. Cred în longevitate şi nu sunt intimidată de bătrâneţe. Am avut o mică intervenţie cu laserul la ochi şi la faţă. Nu a fost costisitoare. Eu n-am avut riduri. Pielea mea a rămas elastică. Recomand tuturor femeilor să apeleze la mici retuşuri atunci când simt este că este nevoie."

Carmen Harra lucrează de zor la un film biografic şi se pare că celebra actriţă şi cântăreaţă Jennifer Lopez vrea să intre în pielea personajului principal. Parapsihologul vedetelor de la Holywood, însă nu s-a lăsat uşor impresionată şi a refuzat dorinţa lui J LO.

"Aici în SUA urmează să se facă un film despre viaţa mea. Jennifer Lopez s-a oferit să-mi interpreteze rolul, dar am refuzat, deoarece nu cred că mă reprezintă."

Celebra clarvăzătoare deţine o vilă de 7 milioane de dolari în Florida, bijuterii în valoare de peste 40 de milioane şi alte câteva proprietăţi.

"Eu sunt colecţionară înrăită. .Am perle de tot felul, diamante, safire. Am smaralde, ceasuri şi inele din aur. Este o adevărată pasiune. Bijuteriile mele valorează cam 4-5 case aici în SUA", a declarat Carmen Harra pentru emisiunea Acces Direct.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro