Vineri, 26 aprilie 2024 - 1:19:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


La 78 de ani/ Jean-Paul Belmondo îndrăgostit de un iepuraş Playboy


19 mai 2012

belmondoIubita lui este Barbara Gandolfi un fost iepuraş, acum în vârstă de 35 de ani. Fotografiaţi de paparazzi într-unul dintre hotelurile de lux de la Cannes, cei doi păreau foarte îndrăgostiţi, iar atenţia de care se bucura Jean Paul din partea tinerei nu poate decât să facă invidioşi pe mulţi masculi.

Chiar dacă relaţia lor este una controversată, cei doi au ales să rămână împreună. În 2010, Belmondo era anunţat de poliţie că iubita lui este o escroacă.

Poliţia belgiană i-a transmis prin intermediul colegilor francezi dezvăluiri şocante despre tânăra sa iubită, fotomodelul Barbara Gandolfi. Ei i-au pus la dispoziţie înregistrări telefonice în care aceasta vorbea cu fostul său soţ, Frederic Vanderwilt. Din convorbiri, rezulta clar că Barbara juca rolul de escortă şi că se ocupa de starul francez ca să câştige bani.

belmondo2Belmondo a înnebunit când a auzit că femeia pe care o iubea cu disperare joacă un rol, însă, se pare că a trecut peste aceste acuzaţii.

Ba mai mult, cunoscut actor francez a trecut şi peste declaraţiile frumoasei brunete care a mărturisit într-un interviu la începutul anului: "Ne iubim enorm, dar nu sunt îndrăgostită, cu fluturaşi în stomac. Nu suntem un cuplu clasic. Este o relaţie greu de înţeles".

Barbara nu a uitat să amintească şi că i-a fost greu, mai ales la începutul legăturii cu actorul: "Eram sfârtecată din toate părţile. Eram femeia cea rea care îl jumuleşte pe sărmanul bătrân", dar acum, se pare că lucrurile s-au schimbat.

Jean Paul Belmondo s-a căsătorit în 1959 cu dansatoarea  Elodie Constantin cu care a avut trei copii : Patricia ( născută în 1958 şi moartă în 1994), Florence (1960) şi Paul (1963). Jean-Paul şi Élodie au divorţat în 1966. În 1982, starul a întâlnit-o pe Nathalie Tardivel, care, atunci, activa ca dansatoare Coco Girl în cadrul emisiunii lui Stéphane Collaro. Actorul a fost cu Natty împreună 20 de ani, dar s-au căsătorit abia în decembrie 2002, la Paris. "Vă confirm că de comun acord cu Natty am înaintat o procedură de divorţ şi că un tribunal a pronunţat în iunie 2008 sentinţa finală", a anunţat Jean Paul, care nu părea afectat de eveniment. Povestea lor de dragoste se sfârşise. O altă lovitură dură pentru el a fost în 2001, când a suferit un accident vascular, ce avea să îi provoace şi o paralizie parţială.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro