Marţi, 23 aprilie 2024 - 12:36:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


LaLa Band vine la Ploieşti


10 octombrie 2012

LaLa Band, trupa fenomen a momentului, va susţine un show excepţional în Ploieşti! Concertul, care va avea loc duminică, 28 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, face parte din turneul naţional pe care trupa îl desfăşoară în acesta toamna. Până acum, zeci de mii de fani din toată ţara au trăit o experienţă de neuitat în cadrul turneului LaLa Band. Duminică, 28 octombrie, este rândul ploieştenilor să strige: LALA BAND!


Fanii LaLa Band au ocazia să îi vadă şi să îi asculte live pe idolii lor, într-un show plin de energie. Ploieştenii vor putea, în sfârşit, cânta împreună cu protagoniştii din “Pariu cu viaţa” cele mai îndrăgite piese din serial, dar şi de pe cel mai nou album al trupei, “LaLa Summer Love – LaLa Love Stories”. La rândul lor, artiştii sunt entuziasmaţi de apropiatul concert şi de întâlnirea cu fanii din Ploieşti, pe care abia aşteaptă să îi cunoască. „Sperăm să ne adunăm cât mai mulţi şi timp de două ore să creăm o atmosferă LaLa”, este dorinţa tinerilor membri ai trupei LaLa Band.


În mai puţin de un an de la lansare, LaLa Band a avut o ascensiune fulminantă, devenind una dintre cele mai iubite trupe din ţară. Frumoşii protagonişti ai serialului “Pariu cu viaţă” au cucerit inimile fanilor, devenind idolii a milioane de tineri. Trupa Lala Band s-a desprins din serialul muzical „Pariu cu viaţa", urmând exemplul lansat de seriale celebre, precum RBD (Mexic) şi Glee (SUA). Membrii trupei au debutat mai întâi ca actori în septembrie 2011, iar în câteva luni au cunoscut succesul în afară serialului, în primul lor concert live. Trupa LaLa Band a lansat până în prezent trei albume - „LaLa Xmas Songs", „LaLaLove Songs" şi „LaLa Summer Love" – care au înregistrat vânzări record şi a susţinut concerte atât în capitala cât şi în ţară.


Fanii LaLa Band vor fi mai aproape că niciodată de idolii lor! VIP Package la concertul LaLa Band din Ploieşti constituie o experienţă unică, de neuitat! Pachetul VIP include un bilet în cea mai bună zona a sălii de spectacol, un obiect inscripţionat LaLa Band, poster cu autografe şi oportunitatea extraordinară de a-i întâlni pe membrii trupei LaLa Band. Posesorii biletelor VIP vor avea acces backstage, într-o zonă exclusivă, care nu este deschisă publicului larg şi vor avea şansa de a participa la sesiunea foto ţinuta de artişti special pentru ei.
Biletele sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri: VIP Package – 150 lei; Categoria I – 80 lei; Categoria a II-a – 60 lei.
Biletele se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură, în Oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro, dar şi online, pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro.





Câştigă o invitaţie dublă la concertul Lala Band de la Ploiesti.

Esti fun Lala Band?

Stiriactuale.ro te trimite la concert!

Raspunde la intrebarea: Cand si unde are loc concertul Lala Band la Ploiesti

Poti castiga o invitatie dubla la concertul Lala Band de la Ploiesti.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro