Vineri, 29 martie 2024 - 11:52:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Lansare IPhone 5 LIVE TEXT


12 septembrie 2012

iphone-5-sddLIVE TEXT: CEO-ul Apple, Tim Cook, a urcat pe scenă. Face o prezentare a companiei Apple, care are peste 380 de magazine proprii în 12 ţări.

Tim Cook vorbeşte, pe rând, despre ultimele produse Apple lansate şi cum s-au descurcat acestea din punct de vedere al vânzărilor.

Tim Cook a declarat că au fost vândute 400 de milioane de dispozitive cu iOS până în iunie 2012.

Phil Schiller a urcat pe scenă şi a anunţat lansarea noului iPhone 5

A declarat că este cel mai frumos gadget lansat de Apple vreodată. Este cel mai subţire şi cel mai uşor smartphone făcut de Apple fiind construit din aluminiu şi sticlă.

IPhone 5 este cu 20% mai subţire iPhone 4S şi cu 18% mai uşor.

IPhone 5 are un display retina de 4 inci.

1136x640 este rezoluţia ecranului iar formatul imaginii este 16:9, perfect pentru vizionarea filmelor.

Aplicaţiile vechi îşi păstrează rezoluţia, marginile fiind umplute cu negru.

Ecranul redă culorile cu o fidelitate cu 44% mai mare.

Ecranul este cel mai avansat touchscreen fabricat vreodată, senzorii fiind amplasaţi direct pe ecran.

IPhone 5 va avea WiFi ultra-rapid şi LTE.

IPhone 5 include tehnologia 4G LTE, care permite viteze de internet mobil mult mai ridicate în ţările în care există tehnologia 4G LTE (în România încă nu există).

Procesorul A6 va fi de două ori mai rapid decât al predecesorului iar procesorul grafic de două ori mai puternic decât cel din versiunea 4s. Astfel, salvarea unei imagini va fi cu 1.7 ori mai rapidă, umplerea playlistului de 1,9 ori mai rapidă.

IPhone 5 va fi ideal pentru jocuri, directorul EA Studios a declarat că jocurile pe iPhone 5 vor avea calitatea unei console specializate. Rob Murray, Executive Procer EA Studios prezintă jocul Real Racing 3.

Durata de viaţă a bateriei este impresionantă: internet 3G - 8 ore, internet wi-fi - 10 ore, vorbit 8 ore, stand-by 245 ore.

Camera, denumită iSight, va avea 8 megapixeli, lentilă din 5 elemente, saphyre christal, un mod dinamic pentru lumină joasă. ISight este cu 40% mai rapidă decât camera precedentă. Oferă o calitate de 1080p şi le permite utilizatorilor să facă fotografii în timp ce filmează

Phill Schiler a declarat că cel mai impresionant lucru la camera iSight este modul Panorama care produce fotografii cu o rezoluţie de 28 de megapixeli.

Camera frontală va fi una HD iar iPhone 5 are acum 3 microfoane: unul în faţă, unul în spate şi unul pe laterală.

IPhone 5 va avea şi un nou tip de conector, denumit Lightning, care este mai mic şi poate fi folosit în orice poziţie. Va exista şi un adaptor pentru a conecta noul iPhone la modelele mai vechi de cablu.

Scott Forestall, Senior Vice President iOS software, a anunţat iPhone 5 va fi însufleţit de noul sistem de operare iOS 6.0 care va fi de două ori mai rapid decât predecesorul său.

Apple a renunţat la Google Maps şi a introdus în iOS 6.0 un serviciu propriu de hărţi. IOS 6.0 oferă integrare atât pentru Twitter, cât şi pentru Facebook.

IPhone 5 va avea funcţia Photo Stream Sharing - vei putea alege o listă de persoane cărora să le arăţi fotografiile.

Şiri poate recomanda filme şi poate găsi rezultatele meciurilor. Şiri va putea, de asemenea să facă rezervări la restaurante. Utilizatorii iPhone 5 vor putea să-şi pună statusuri pe Facebook şi Twitter cu ajutorul Şiri.

IPhone 5 va fi disponibil în 2 culori, alb şi negru. Părţile din aluminiu vor avea nuanţe diferite de gri pentru ambele modele.

Jonathan Ive, designerul-şef Apple, prezintă modul în care este fabricat iPhone-ul 5.

PREŢURI: Versiunea 16 GB - 199 $, 32 GB - 299 $, 64 GB - 399 $. De asemenea, iPhone 4S va fi gratuit la abonament, în SUA.

Pe 14 septembrie se dă drumul la pre-comenzi iar distribuţia începe pe 21 septembrie. Până la sfârşitul anului iPhone-ul va fi disponibil în 100 de ţări. IOS 6 va ajunge pe iPhone 3GS, 4, 4S, iPad 2, noul iPad şi iPod-urile 4Gen pe 19 septembrie. IOS 6 înglobează noi versiuni ale iTunes şi App Store.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro