Joi, 25 aprilie 2024 - 2:13:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Liviu Guţă risca să-şi piardă fiica!


5 septembrie 2012

gutaSoţia lui Liviu Guta a adus aseară pe lume o fetiţă, care se va numi Maria Isabelle. Cei doi părinţi au avut ceva emoţii la naşterea micuţei, mai ales că aceasta a avut cordonul ombilical strâns în jurul gâtului.


Liviu Guta a trecut prin clipe de groază aseară. Fetiţa lui, care trebuia să vină pe lume zilele acestea, risca să nu se mai nască din cauza unor copmplicaţii: avea cordonul ombilical înfăşurat în jurul gâtului. Din fericire, naşterea a decurs bine. "Mi-era frică să o iau în braţe. E mică rău. O cheamă Maria Isabelle!", a mărturisit Liviu Guta la Antena 1, foarte mândru de fiica sa abia născută.

"Ea a vut complicaţii, soţia mea nu trebuia să nască aici, trebuia să nască în altă parte. A avut cordonul în jurul gâtului, ceva de genul, şi mai multe... Nu ştiu... Încă nu mi-au trecut emoţiile. M-am speriat puţin. Dar eram sigur că se naşte cu bine faţa. Seamănă cu nevastă-mea", a spus proaspătul tătic.

Iuliana, soţia lui, a presimţit încă de ieri după-amiază că va naşte. "Soţia mea se simte foarte bine, fetiţa a avut 3,4 kilograme. Totul a decurs foarte bine. Trebuia să nască zilele astea, dar nu aseară. Ea mi-a spus la ora 17.00 'Cred că o să nasc'. Şi la ora 21.00 a născut. E o femeie curajoasă soţia mea", a mai spus manelistul.

Iuliana nu are superstiţii legate de perioada de după naştere. "Am fost superstiţioasă în legătură cu lucrurile, cu pătuţul, dar o să o scot din casă chiar dacă nu am botezat-o încă. Dar mai avem de cumpărat lucruri pentru cea mică, el se pricepe, dar îl mai ajută şi mama", a spus Iuliana, soţia lui Liviu Mititelu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro