Joi, 28 martie 2024 - 11:48:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mama pe care nimeni nu o înţelege


23 iulie 2012

mamaO femeie de 45 de ani, mama a două fete, are o concepţie despre viaţă cel puţin bizară şi vede viitorul fiicei mai mici într-un fel la care toate celelalte mame din lume refuza să se gândească.


Becky Adams a povestit într-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun că şi-a dat acceptul că fiica ei de 16 ani, Emilia, să devină prostituată în ziua în care va deveni majoră.


Becky a lucrat ca prostituată în bordel şi spune că de-a lungul anilor a înţeles că nu e nimic degradant în a face această meserie.
“Dacă fiica mea decide să facă această meserie, eu o voi îndruma să devină o damă de companie pentru înalta societate. Societatea poate să o judece, însă eu cred că prostituţia este o profesie onestă. Mai curând aş lucra ca damă de companie decât că bancher”, a spus Becky.


Emilia, care încă studiază şi lucrează part-time pentru un magazin şi un show room auto, a spus că “nu am nicio problemă să fac sex cu străinii şi nu cred că e greşit că femeile să-şi vândă corpul”. De asemenea, tânăra a spus că nu regreta că şi-a pierdut virginitatea la 14 ani.
Becky Adams a spus că a fost crescută de părinţi foarte severi şi din cauza multiplelor interdicţii a devenit o adolescentă rebelă. A început o relaţie cu un fost puşcăriaş, doar pentru a-şi înfuria părinţii. S-a despărţit de acesta după zece ani.


Rămasă fără niciun sprijin financiar şi cu o fiică în întreţinere, Becky a fost nevoită să urmeze cel mai uşor drum pentru a obţine bani şi s-a dus să lucreze la bordel.
Între timp a născut-o pe Emilia, pe care a crescut-o împreună cu colegele din bordel. "Oricât de ciudat pare ce spun, aceste femei sunt cinstite, îşi câştigă existenţa corect, fără a înşela pe cineva. Prostituatele fac bine oamenilor, oferă consolare, nu rănesc pe nimeni", a mai spus Becky.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro