Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 6:29:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Maria Dinulescu pleacă în Statele Unite


8 ianuarie 2012

maria_dinulescuActriţa Maria Dinulescu aşteaptă răspunsul autorităţilor americane, după ce a aplicat pentru Extraordinary Ability Green Card pentru Statele Unite.


Acest tip de viză este acordat în special artiştilor, oamenilor de ştiinţă cu rezultate notabile sau experţilor din diverse domenii. „Am împlinit 30 de ani şi am simţit că trebuia să îmi asum responsabilitatea pentru următorii ani (...). Nu pot spune că voi face ceva definitiv, pentru că nu eu îmi construiesc destinul, dar încerc să îmi ofer cele mai bune şanse ca să mă dezvolt", a explicat Maria Dinulescu într-un interviu pentru filmreporter.ro. Prahoveanca este de părere că „nu poţi trăi realizând un film bun o dată la trei ani".

„A fost o şansă minunată să mă nasc ca artist în perioada Noului Val al cinematografiei româneşti. De aceea nici nu voi avea regrete dacă în America filmele pe care le voi face nu vor ajunge în festivaluri. Am trăit această experienţă. Este minunată, dar acum am nevoie să îmi fac profesia. Să lucrez de dimineaţă până seara şi să simt că publicul iubeşte ceea ce fac. În România nu există industrie de film (...). Fără o industrie adevărată care să construiască strategii şi noi posibilităţi, Noul Val rămâne doar o experienţă", a mai declarat Maria Dinulescu,care este considerată una dintre cele mai talentate actriţe ale noii generaţii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro