Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 11:33:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mădălina Pamfile, nota 4 la admiterea la Actorie


25 august 2012

pamfiliePărăsită de iubitul fotbalist şi ajunsă şi şomeră, Mădălina Pamfile, 19 ani, s-a dus cu forţe proaspete să-şi arate talentele la Facultatea de Teatru şi Film din cadrul Universităţii Hyperion. Din păcate, nici pictorialele sexy din Playboy şi nici idila cu Radu Mazăre nu au avut darul să impresioneze comisia de examinare.

Pamfile a dat cu bâta-n baltă şi s-a făcut de râs în fata profesorilor, care au picat-o cu nota 4! Slabă moartă, nemachiată şi îmbrăcată cu blugi cu vedere la chiloţi, eleva lui Mazăre a făcut senzaţie de cum a intrat pe holurile Facultăţii de Teatru şi Film. Deşi toţi colegii şi-au dat coate când au văzut-o, Mădălina nu i-a băgat în seamă. A stat într-o parte, sprijinind un perete, până când i-a venit rândul să intre în sala de examinare. Bruneta avusese grijă să facă impresie şi să-şi posteze, cu o zi înainte de examen, pe Facebook, cum îl buchisea ea de zor pe Eminescu prin parcuri. În faţa profesorilor însă, eleva lui Mazăre nu a putut să bolborosească nici măcar o strofă din cele zece poezii pe care le avusese de studiat. Mai mult, cu impertinenţă, ea i-a întrebat pe profesorii din comisie dacă poate să-şi arunce un ochi peste foile cu poezii.

Dacă la recitat a dat-o în bară, uitând versurile, nici la cântat nu a fost mai brează. Şi-a ales o melodie din repertoriul trupei O-Zone, mai precis „De ce plâng chitarele! “, dar când a deschis gură a spart timpanele comisiei. Nici măcar la dans nu s-a priceput. Deşi bate cluburile noapte de noapte, când profesorii au pus-o să danseze jazz, Pamfile a refuzat, pe motiv că nu poate să se mişte pe ritmuri complicate. Total debusolată, ea a ieşit cu coada între picioare din sala de examen şi a început să vocifereze de mama-focului, văitându-se la colegi. „Nici nu vreau să mai aud de facultate. Dacă nu intru nici la Actorie, nu mai dau la nimic! “Se pare, însă, că noaptea a fost un bun sfetnic pentru ea, pentru că, a doua zi dimineaţa, s-a prezentat la a doua probă, monologul. Când profesorii au întrebat-o ce a pregătit, ea a spus că va interpreta rolul unei fete din „Jocul de-a vacanţa “, de Mihail Sebastian. Uitase însă numele personajului! Ca să se scuze cât de cât, a încercat să convingă comisia cu lamentări, zicând că-i plac poeziile şi că-i place să scrie romane. Enervaţi, profesorii i-au sugerat să meargă la Facultatea de Litere şi i-au trântit un patru! Supărată foc, Mădălina a ieşit din sală cu o falcă-n cer şi una-n pământ, hotărâtă să abandoneze orice tentativă de a mai da la o altă facultate, convinsă că şcoala nu-i de ea!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro